Akp Ankara adayının Antalya'da 600 dairesi daha ortaya çıktı.

780 izlenme 21 Mart 2024
Reklamlar
Murat Ağırel: "Bana bir takipçim ulaştı, listelerdeki 6 milyon metrekarenin haricinde, Antalya'daki havalimanına yakın bir yere konut yapılıyor ve orada Sayın Altınok'un 600 dairesi olduğunu söyledi.
Bunlar bildirilmemiş. Fotoğraflar ve parselleri gönderildi oradaki insanlar bunu iddia ettiler. Altınok tarafına ulaşmaya çalıştığımda onlar bana dönmediler."

Turgut
Altınok’un kaçak TOGO Kuleleri'nin sahibi Sinan Aygün'le ortak olduğu ortaya çıktı. Murat Ağırel: "Altınok'un ortakları Sinan Aygün, Rifat Hisarcıklıoğlu, Salih Bezci. Bu parseller birleştirilerek inşaat alanı büyütülüyor. Ayrı olsa proje bu kadar değerli olmayacak."

Türk siyasetine bomba gibi düşen haber. Murat Ağırel, Turgut Altınok’un mal beyanında göstermediği 843 daireye hiçbir vergi ödemediğini yazdı. Murat Ağırel: “Şirkete baktım. Öyle ya 660’ı Antalya’da, 183’ü Ankara’da toplam 843 daireden bahsediyoruz. İnşaat da yok. Kat karşılığı verilmiş. Altınok Gayrimenkul ne kadar vergi ödemiş diye baktım. Efendim 2020, 2021, 2022 yıllarında tahakkuk eden vergi 0. Bakın yazı ile “sıfır.” Yani ben anlamıyorum. Her biri 3-3,5 Milyon TL değeri olan 843 daire sahibi olup 3 yıl boyunca kuruş vergi ödememek oluyor mu? Halk aldığı cikletin vergisini öderken bu nasıl mümkün oluyor ? Oluyor ise nasıl oluyor?

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'li Fatih Tezcan'dan skandal sözler ; ''Gücümüz Kemalist terör örgütüne yeter .. '' SÖZLERİYLE ŞAŞIRTAN VATANDAŞ Yandaş tv.de bir tuhaf program. Provokatör şahıs, belki de hayatında ilk defa doğru bir tespitte bulundu: 'Bunu muhalif görüyorsan tebrik ederim'