İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Ekonomi, maliye, eğitim, dış politika ve güvenlik, teknoloji ve bilişim, tarım ve gıda başta olmak üzere her siyasi partiye nasip olmayacak genişlikte ve nitelikte bir çalışma kadrosunu oluşturduklarını belirten Akşener, şunları söyledi:
“‘Herkesin yaptığı şeyleri mi yapmalıyım? diye soran Siyrone de Berjerak’ın sözlerini hatırlayalım: ‘Bir bakanın yüzünü güldürmek için biraz şaklabanlık edip, taklalar mı atmalıyım?’ İstemem! Eksik olsun! Çıktığımız bu yolda Necip Fazıl’la Nazım Hikmet, yan yana yürüsünler istiyoruz. Güzel ülkemiz farklılıkları eşeleyerek kutuplaşmak yerine, benzerlikleri, ortaklıkları ortaya koyarak büyüsün istiyoruz.
12 Mart, 12 Eylül dönemi diktaları şarkılardan korkardı. Şarkılardan şimdi de mi korkuluyor? Bu ruh hali, güç şişmesi olarak anlaşılmamalıdır. Bu ruh hali, özgüvensizlik olarak anlaşılmalıdır. Biz, Sayın Erdoğan da şarkılardan korkmasın diye siyaset yapıyoruz.
Bu öyle bir oyun ki, iktidarın Gaziantep milletvekili ‘imdat’ diye bağırıyor, ‘FETÖ borsası açıldı, parayı basan işadamı serbest kalıyor’ diyor. Bu durum herhangi bir gelişmiş ülkede yaşansa, ülkeyi yönetenler sokağa bile çıkamaz. Yargı temsilcileri utanır, kendini sorgular.
Sosyal medyada tanınan isimler bir araya gelerek tayyip skeci çekti
Cemal Enginyurt, akp'nin diyanet işleri başkanını rezil rüsva etti
İmamoğlu'ndan cevap: “Ben lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye”
Özgür Özel, akepe'li grup başkan vekiline kapak üstüne kapak yaptı
İmamoğlu'ndan İSKİ açıklaması: İBB'ye karşı çok kötü bir oyun oynanıyor
Bir Öğrenci İstiklal marşı okunurken Göktürk Bayrağı Açınca okul yöneticisi tepki gösterdi.
Kent Lokantası önünde sokak röportajı: "86 yaşındayım, evde yemek yapamıyorum, haftada 5 gün burada yiyorum, Allah razı olsun"
Ekrem İmamoğlu: Konuşmamı bekleyin. Her şey çok güzel olacak
100 bin konut mağdurları protesto yapınca polise müdahale ettirdiler: ''Sen önce bunu hallet sonra İBB adayı ol''
Tarafsızmış gibi yayın yapan yerden bitme kanalın, gerçek sahibini ve karanlık ilişkilerini anlattı
Bursa'da Ekrem İmamoğlu için Eşi Benzeri Görülmemiş Büyük İzdiham. Ezilme Tehlikesi Atlatanlar Oldu (4 farklı görüntü)
İyi Partili vekil, İstanbul ve Ankara Seçimlerinin Alınmasının Meral Akşener'in Projesi Olduğunu İleri Sürdü.
Öngörüleri genelde tutan Erol Mütercimler'den Dolar tahminleri
Dilenci Kadının Kullandığı Ultra Lüks Telefon, Bir Vatandaşın Kamerasına Yakalandı.