AKŞENER'DEN OLAY AÇIKLAMALAR

15102 izlenme 01 Nisan 2018
Reklamlar

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Ekonomi, maliye, eğitim, dış politika ve güvenlik, teknoloji ve bilişim, tarım ve gıda başta olmak üzere her siyasi partiye nasip olmayacak genişlikte ve nitelikte bir çalışma kadrosunu oluşturduklarını belirten Akşener, şunları söyledi:

“‘Herkesin yaptığı şeyleri mi yapmalıyım? diye soran Siyrone de Berjerak’ın sözlerini hatırlayalım: ‘Bir bakanın yüzünü güldürmek için biraz şaklabanlık edip, taklalar mı atmalıyım?’ İstemem! Eksik olsun! Çıktığımız bu yolda Necip Fazıl’la Nazım Hikmet, yan yana yürüsünler istiyoruz. Güzel ülkemiz farklılıkları eşeleyerek kutuplaşmak yerine, benzerlikleri, ortaklıkları ortaya koyarak büyüsün istiyoruz.

12 Mart, 12 Eylül dönemi diktaları şarkılardan korkardı. Şarkılardan şimdi de mi korkuluyor? Bu ruh hali, güç şişmesi olarak anlaşılmamalıdır. Bu ruh hali, özgüvensizlik olarak anlaşılmalıdır. Biz, Sayın Erdoğan da şarkılardan korkmasın diye siyaset yapıyoruz.

Bu öyle bir oyun ki, iktidarın Gaziantep milletvekili ‘imdat’ diye bağırıyor, ‘FETÖ borsası açıldı, parayı basan işadamı serbest kalıyor’ diyor. Bu durum herhangi bir gelişmiş ülkede yaşansa, ülkeyi yönetenler sokağa bile çıkamaz. Yargı temsilcileri utanır, kendini sorgular.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bilecik'te tayyip ve Beraberindekilerin Namaz Kılması İçin Camide Ön saflar Rezerve Edilmiş Muharrem İnce'den çok sert mesaj: İspatlamazsan şerefsizsin Kılıçdaroğlu koltuğu tayyip'e bıraksın diyen akepe'li vatandaş Meral Akşener , 19 Mayıs açıklamasında Atatürk'e yer vermeyen İsmail Kahraman'a çok sert çıktı