İyi Partili vekil, İstanbul ve Ankara Seçimlerinin Alınmasının Meral Akşener'in Projesi Olduğunu İleri Sürdü.

1882 izlenme 18 Kasım 2022
Reklamlar
İyi Partili vekil, İstanbul ve Ankara Seçimlerinin Alınmasının Meral Akşener'in Projesi Olduğunu İleri Sürdü.

 "İstanbul ve Ankara, Meral Akşener’in projesidir. Kemal Bey'in daha önce klasik CHP portreleriyle alamadığı İstanbul ve Ankara'yı ortalama Türk sağının her tarafından oy alabilecek siyasi portrelerle alabildik."

Bilmeyenler için notlar: 2017 yılında Kadir Topbaş, İstanbul belediye başkanlığından alındığında İBB Meclisinde yapılan seçimde CHP'nin gösterdiği aday o zaman Beylikdüzü belediye başkanı olan Ekrem İmamoğlu idi.

Bu şunu gösteriyor ki, Kemal Kılıçdaroğlu 2019'da yapılacak seçimlerde Ekrem İmamoğlu'nu aday göstermeyi yıllar öncesinden kafasına koymuş olmalı ki, ta 2017 yılında İBB meclisinde yapılan seçimde onu aday göstertmiş, zaten Mansur Yavaş bir önceki seçimde de adaydı ve seçim hileleriyle başkanlığının çalındığını herkes biliyor.
Ekrem İmamoğlu'nun İBB'de Kadir Topbaş'ın yerine aday gösterildiği tarih 27 Eylül 2017 
 İyi Partinin kuruluş dilekçesinin verildiği tarih: 25 Ekim 2017 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan erken seçim kararının nedenini işte böyle açıkladı Kadına Saldırıp darbetti, olayı görüp yetişen vatandaşlar saldırganı pişman etti Son Zamanlarda Değişik Çıkışları Olan İsimden Yine İlginç İddialar. Akp adayını cilalamak için ekrana çıkarıyorlar, boyası daha fazla dökülüyor. Çocukken ehliyetsiz araç sürmeyi marifetmiş gibi anlattı