Algı amaçlı yandaş kanalda akp adayının kazanacağı söyletilen falcının diğer yalanları da ortaya çıktı

2178 izlenme 05 Nisan 2024
Reklamlar
Algı amaçlı yandaş kanalda akp adayının kazanacağı söyletilen falcının diğer yalanları da ortaya çıktı.

İşleri falcılara kaldı, psikolojik üstünlük kurmak için, sürekli akp propagandasını yapan astrolog kadına akp adayının kazanacağını ileri sürdürttüler.
Ayrıca yine aynı kadına 2019 seçimlerini bilip bilmediği soruldu ve bildiğini iddia ederek 'ARŞİVLERDE VARDIR' dedi.

Madem arşivlerde varsa, böyle bir soru sorulacağını bildiği halde neden yanında getirmemiş acaba? Biz saatlerce internet ortamında aradık, iddia ettiği gibi bir şey bulamadık.


Aynı kadın daha öncede '20-28 Eylül 2023'de Büyük yeraltı zenginlikleri ortaya çıkacak, ve 4 Ocak 2024'de dünya Türkiye'yi konuşacak'' demişti


O zamanlara ait bir haberden alıntı: 

20 Eylül’de mucizevi olayların Türkiye'yi beklediğini söyleyen  Astrolog, Türkiye'nin istikbali bu tarihlerde değişiyor. Büyük bir dönüşüme ve değişime giriyoruz'' dedi."Türkiye'de yer altı mucizeleri ortaya çıkabilir. Birtakım sandıklar ortaya çıkabilir. Hazineler çıkabilir. Astrolojik anlamda sır perdesi aralanacak.

20-28 Eylül tarihleri arasında Türkiye'de çok bomba haberler duyacağız. Yerden altın mı fışkırır. Petrol mü fışkırır bilemiyorum.

Bu tarihler arası Türkiye çok büyük bir zenginliğe girecek. Bütün dünyanında gözü ülkemizin üzerinde olacak. Bu tarihler çok bingo bir dönem.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

K. Kılıçdaroğlu'na kaldığını iddia ettiği destek oranını açıklayınca, sunucu 'Fazla mı küçültüyorsunuz acaba?' diye sordu Akepe Güdümündeki MEB izniyle tarikat kitapları okullara girdi: Tokalaşmak Tehlikeli İsmail Küçükkaya'nın programına katılan Ekrem İmamoğlu'ndan önemli açıklamalar Çiftçiler Büyük İsyanda