Almanya'da yaşayan Türk Boksör Federal Meclis'e gidip Almanya'daki Türk vatandaşlarının oy kullanmamasını anlattığını söyledi.

272 izlenme 15 Kasım 2023
Reklamlar

Almanya'da yaşayan Türk boksör olarak tanınan Ünsal Arık'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar gündem oldu.

Türkiye'deki birçok vatandaşın yurt dışında yaşayanların oy kullanmaması gerektiğini savunması sıkça tartışmalara neden oluyor.

Türk boksör Arık, sosyal medya hesabından Federal Meclis'e gidip Almanya'daki Türk vatandaşlarının oy kullanmamasını gerekçeleriyle anlattığını söyledi. Arık, "Almanya’dan Türkiye için oy kullanılmasın. Almanya Meclisi'nde bugün görüştük önerimi ve nedenlerini ve ne elde edebileceğimizi anlattım ve çok olumlu baktılar" diyerek ikinci görüşmeyi yapacaklarını duyurdu.

Ünlü boksörden Alman meclisine öneri: 'Türkler oy kullanmasın' - Resim : 1

''YÜZDE 80 ALMAN PASAPORTUNU SEÇER''

Ünsal Arık, konu hakkında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Türklerin büyük bir çoğunluğunun Alman pasaportunu seçeceğini düşündüğünü söyledi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

2019 yılında pazarda karşılaştığı İmamoğlu’na, “Sana börek, kete yaparım ama oy vermem” diyen kadın, beş yılın sonunda fikrini değiştirdi. Kemal Kılıçdaroğlu, "Vatanı sandıkta teslim etmeyiz' diyen karanlık oluşuma cevap verdi. Akepe'li Kayyumların ihraç ettiği Arif Sağ ve ekibi alkışlarla MESAM'a geri döndü Aynı yer aynı olay, biri normal şekilde haberi sunarken diğeri ajitasyon yapıyor.