Almanya'da yaşayan Türk boksör olarak tanınan Ünsal Arık'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar gündem oldu.
Türkiye'deki birçok vatandaşın yurt dışında yaşayanların oy kullanmaması gerektiğini savunması sıkça tartışmalara neden oluyor.
Türk boksör Arık, sosyal medya hesabından Federal Meclis'e gidip Almanya'daki Türk vatandaşlarının oy kullanmamasını gerekçeleriyle anlattığını söyledi. Arık, "Almanya’dan Türkiye için oy kullanılmasın. Almanya Meclisi'nde bugün görüştük önerimi ve nedenlerini ve ne elde edebileceğimizi anlattım ve çok olumlu baktılar" diyerek ikinci görüşmeyi yapacaklarını duyurdu.

''YÜZDE 80 ALMAN PASAPORTUNU SEÇER''
Ünsal Arık, konu hakkında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Türklerin büyük bir çoğunluğunun Alman pasaportunu seçeceğini düşündüğünü söyledi.
Veli Ağbaba Konuştu akp'liler çıldırıp sürekli sataştı
Türker Ertürk'ten Şok Edecek Sadat Açıklamaları
Akepe'nin Libya’ya yolladığı iki bin Öso'cu Avrupa basınında
Melih Gökçek'in Mansur Yavaş'ı hedef almasının ardındaki gerçekler
Gazeteci Levent Gültekin'den Muharrem İnce ve seçim gecesi hakkında önemli iddialar
Cumhuriyet devrimlerine saldıran akp'li şahıs tepki çekti
Bursa'da Ekrem İmamoğlu için Eşi Benzeri Görülmemiş Büyük İzdiham. Ezilme Tehlikesi Atlatanlar Oldu (4 farklı görüntü)
Ruşen Çakır: "Can Atalay'ın terörist olmadığını en iyi onlar biliyor, güç oyunu oynanıyor ve onun üzerinden hepimize gözdağı veriyorlar'
Erol Mütercimler'den Ankara seçimleri iddiası
İyice Azıttılar. Hatay Depreminden Sonra Cenazeleri yıkıyorlarmış, Hepsi Kokuyormuş Bir Kokmayan Varmış o da. .
Gazeteci T. Soykan: 'Fonun adı F. Terim ama ifadesine dahi başvurulmuyor, açık bir şekilde korunuyor'
Yol Geçen Hanında sıradan bir gün
İlker Başbuğ'dan Çok Önemli Demografik Yapı Uyarıları.
“Köpekler, öğlen sıcaklığında mutlaka uyurlar ve herkes görür. Ama bu uyutma nedir, kim yapacak, sınırı ne kadar, kaç saat uyutacaklar?”