Bahçeli ve tayyip'i çıldırtacak sözler: ''Aynaya bak. Kendinin ne olduğunu göreceksin'

3093 izlenme 17 Ocak 2022
Reklamlar
Bahçeli ve tayyip'i çıldırtacak sözler: ''Aynaya bak. Kendinin ne olduğunu göreceksin'


Enginyurt, "Ülkenin cumhurbaşkanı zillet demez, ülkenin cumhurbaşkanı illet demez. Ülkenin cumhurbaşkanı kendinden olmayana PKK’lı, FETÖ’cü demez. Derse o zaman derler ki bunları görmek istiyorsan aynaya bak, kendinin ne olduğunu göreceksin''


Cemal Enginyurt, "MHP’den milletvekili seçildim. Allah afetsin de Recep Tayyip Erdoğan’a oy istedim. Seçilsin diye de çok uğraştık o dönem. Ama iki buçuk yıl boyunca gördük ki olmuyor. 
Sabredemiyoruz, susamıyoruz. Dilimizin döndüğünce tepki gösterdim. Gün oldu toplum yararına projeden 1200 kişinin AK Parti binalarında işe alınmasına tepki gösterdim. Gün oldu berberin, esnafın, balıkçının derdi ile dertlenerek tepki gösterdim. 

Gün oldu Ayasofya’da Mustafa Kemal Atatürk’e beddua ettiklerinde 'esas size lanet olsun' dedim. Gün oldu fındık üreticisinin hakkını, hukukunu savumdum. Tarım Bakanına ‘Sen çiftçinin bakanı mısın, tekelci sermayenin bakanı mısın?' diyerek tepki gösterdim. Nihayetinde de Cumhur İttifakına zarar veriyorum diye MHP’den atıldım. 
Allah atandan razı olsun. İyi ki attılar” 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Türk balıkçının Yunan sahil güvenliğe meydan okuduğu anlar sosyal medyada olay yarattı İyi parti yerel seçimler için ittifak yapıp yapmayacağı konusunda kararını verdi Tehlike çanları devam ediyor. Sığınmacılar mahalle bastı İstanbul'da Çatılar Havalarda Uçtu