All News
08 Temmuz 2019 ( 945 izlenme )
Reklamlar

Baklavacı magandalar hakkında karar verildi

Son dakika: Baklavacı magandalar tutuklandı

Pendik’te yol verme kavgasında hamile kadın ve eşi dehşeti yaşadı. Onlara bu dehşeti yaşatanlar ünlü bir baklava zincirinin sahipleri çıktı. Emniyette karşı tarafı suçlayan şüpheliler, linç kampanyasına maruz kaldıklarını öne süren sürdü ve şikayetçi oldular. Bu arada emniyette sürücü Hasan Sel'in ehliyetine el konularak, kendisine bin 110 TL para cezası kesildiği öğrenildi. Bu arada karakol girişinde şüpheli ile tokalaşan polis memuru da açığa alındı. Olay sırasında kendisine yol vermeyen aracın önüne geçerek durduran, daha sonra da dikiz aynasını kırdığı aracın üzerine çıkıp zıplamaya başlayan Sel, "Ani rahatsızlık geçiren annelerinin yanına gitme gayreti içinde" olduğu savunmasını yapmıştı. 2 şüpheli savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Baklavacı magandalar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı


Pendik’te trafikte yol verme kavgası nedeniyle hamile kadın ve eşine dehşeti yaşatan Seydioğlu Baklavaları'nın sahibi Hasan Sel ve Hüseyin Sel’in emniyette verdiği ifade ortaya çıktı.

Öte yandan baklavacı maganda kardeşler, hürriyeti kısıtlama ve saldırgan davranışlar nedeniyle çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.


“KASITLI OLARAK BİZE ÇARPTI”

Yunus Emre Bahçıvan ile 7 aylık hamile eşi Ayfer Bahçıvan’a dehşeti yaşatan şüphelilerden Hasan Sel'in ifadesinde, Kastamonu'da yaşayan annesinin rahatsızlığı nedeniyle 6 Temmuz günü şirket aracıyla yola çıktıklarını söyledi. Aracı kardeşi Hüseyin’in kullandığını anlatan Hasan Sel, “D100 Karayolu üzerinde seyir halindeydik. Biz güvenlik şeridinde seyretmiyorduk. 34 BC 1149 plakalı aracı sollarken ani bir şekilde bizim aracımızın önüne doğru geldi. Biz ani fren yapıp durduk. Bir hasar oluşmadı. Bizim aracın sol şoför tarafı yan aynası katlandı. Bir şey olmadığını gördük. Elimizde önemli değil tarzı işaret yaparak yolumuza devam ettik. Bu araç peşimizden gelerek sağ tarafımızdan emniyet şeridini de kullanarak bizim yanımıza geldi. Kasıtlı olarak sağ yan aynamıza çarptı" dedi.

Daha sonra Kastamonu'ya rahatsız annesini ziyarete gittiklerini ve haklarında şikayet olduğunu öğrendikten sonra da en kısa sürede geldiklerini öne süren Hasan Sel, "Böyle bir olayın yaşanmasını istemezdik. Ben kesinlikle bayanın hamile olduğunu bilmiyordum. Hamileyim diye bağırmasını araç camları kapalı olduğu için duymadım. Ağır tahrik altında böyle bir olay yaşandı. Bize küfür etmesinden ve aracımıza kasten verilen zarardan dolayı araç sürücüsünden davacı ve şikayetçiyim" şeklinde konuştu.

Şüpheli Hasan Sel ifadesinde olay sırasında üzerinde bulunan ruhsatlı tabancasını da kendi rızası ile polis merkezine teslim ettiğini bildirdi.

Diğer şüpheli Hüseyin Sel de ifadesinde, annesinin rahatsızlığı nedeniyle kendi idaresindeki araçla yola çıktıklarını, D100 Karayolu üzerinde dörtlüleri yanar halde seyir halinde olduklarını belirterek, "Acelem olduğu için bazı noktalarda emniyet şeridini kullanmış olabilirim" dedi.

Diğer araç sürücüsünün trafikte yaşanan olay sırasında kedilerine küfür ettiğini öne süren Hüseyin Sel, "Yapılan küfür içinde bulunduğumuz ruh haliyle bizde ağır tahrik oluşturdu. Ben bu şahsı 'Yanında ailen var, bayan var, terbiyesizlik yapma.' diye uyardım. Acelemiz olduğu için durmadık. Küfürlerine küfürle karşılık vermedim. Yolumuza devam ederken bizi durdurma çalışmaları devam etti. Arkamıza geçerek trafiğin yavaşladığı bir noktada bize arkadan çarptı" ifadelerini kullandı.

Aracın çarpmasıyla durduğunu anlatan Hüseyin Sel, şunları aktardı:

"Bel fıtığından ameliyatlıyım, platin takılı. Çarpma anında belim incindi. Ağrılarım devam etmektedir. Araçtan indiğimde maksadım olayı yatıştırıp onlarla konuşmaktı. Hiçbir şekilde sözlü ve fiili, tahrik edici hareketim olmadı. Olayı yatıştırmak niyetindeydim. Zaten görüntülerde duruşum ortadadır. Araç içindeki bayanın hamile olduğunu bilmiyordum. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerden öğrendim.

Olay anında araç camları kapalı olduğu için bayanın söylediklerini duymadım. Böyle bir olay yaşandığı için üzgünüm. Şikayete konu eyleme iştirakim olmadı. Şahsıma yapılan linç kampanyası tehlikeli bir boyuta ulaşmıştır. Bize küfretmesinden ve aracımıza kasten verilen zarardan dolayı araç sürücüsünden davacı ve şikayetçiyim."

Savcılık ifadelerinin ardından şüpheli Hasan Sel "kara ulaşım araçlarını kaçırma veya alıkoyma", "mala zarar verme" ve "cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", Hüseyin Sel de "kara ulaşım araçlarını kaçırma veya alıkoyma" ve "cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından tutuklanması talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

Anadolu 7. Sulh Ceza Hakimliği, şüpheliler Hasan Sel ve Hüseyin Sel'in üzerine atılı suçlardan tutuklanmalarına karar verdi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

TİM Başkanı Gülle'den seçim hakkında açıklamalar Eşine yumruk attığı öne sürülen Ali İhsan Varol'dan açıklama: Konuşsam da kadının beyanı esastır Mahsur Yavaş uyardı: Seçim akşamı belediye personeli ellerinde sopa ile çıkacak Akşener'den Erdoğan'a: Onurlu olun .