All News
13 Ekim 2022 ( 1568 izlenme )
Reklamlar

Fatih Altaylı'dan O şahsa sert sözler: Adam zannedildiler

Fatih Altaylı'dan O şahsa sert sözler: Adam zannedildiler

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, bir dönem AKP'ye en sert eleştirileri yönelten isimlerden biri olan, geçtiğimiz günlerdeyse iktidar partisine katılan eski Teğmen Mehmet Ali Çelebi'yle ilgili "Ergenekon’dan tutuklanmak suretiyle adam zannedildiler" dedi.
 
Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, CHP’den istifa edip Memleket Partisi’ne geçen, sonra oradan da ayrılıp AKP'ye katılan İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'yle ilgili bazı görüşlerini paylaştı. 

Ergenekon tutuklamaları sürecinde başta Çetin Doğan olmak üzere pek çok komutanın ailesini Habertürk TV'de sunduğu Teke Tek'te ağırladığını, onların burada haksızlıkları / hukuksuzluklarını dile getirdiğini hatırlatan gazeteci, şöyle devam etti:

'ADAM ZANNEDİLDİLER'
"Buna karşılık o günlerde söylediğim bir şey daha vardı. 'Bu tutuklamalar sahte kahramanlar yaratıyor.' Tanıdığımız, ciğerinin kaç kuruş ettiğini bildiğimiz birtakım isimler Ergenekon’dan tutuklanmak suretiyle 'Adam zannedildiler'. Geçmişlerindeki ve içlerindeki tüm pislikler uğradıkları haksızlık nedeniyle unutuldu, kirli sicilleri silindi. Bunların gerçek yüzünü bilmeyen toplum tarafından 'kahramanlaştırıldılar'.

'HERKES ASLINA RÜCU ETTİ VE EDİYOR, ÇELEBİ DE BUNLARDAN BİRİ'

Sonra da siyasette ve medyada bazen her ikisinde birden bunun ekmeğini yemeye başladılar. Bunlardan bazılarının maskesi kısa sürede düştü, bazılarınınki biraz daha zaman aldı. Ama sonunda herkes aslına rücu etti ve ediyor. Mehmet Ali Çelebi de bunlardan biri.

'BİR KEZ KONUK ETTİM, EDİTÖRLERİME 'BİR DAHA ÇAĞIRMAYIN' DEDİM'
Kendisini 2016 yılında bir kez Teke Tek’e konuk ettim, bir daha da davet etmedim. Adını koyamadığım, olmamış bir şeyler vardı kendisinde. Hissettim ve editörlerimden bir daha çağırmamalarını istedim."

'YARIN ÖBÜR GÜN HDP'YE KATILMAK İSTERSE ŞAŞIRMAM'
Altaylı, yazısının devamında siyasetçiyle ilgili "Yarın öbür gün HDP’ye katılmak isterse hiç şaşırmam. Ama eminim ki, HDP yüz vermez. Ama Kılıçdaroğlu yeniden bağrına basabilir. Ona da şaşırmam" görüşünü dile getirdi. 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bahçeli'den Anayasa Mahkemesine dair Çağrı Emekli İkramiye Ödemeleri Başladı mı? Ne Zaman ve Ne Kadar Ödenecek? Ekrem İmamoğlu'na limon kumpası kuran isimler belli oldu Sedat Peker: Eğer o gazeteciye destek olmazsanız...