O akp'liyi yerin dibine soktu: 'Sen hapiste çürüyeceksin; Oraya son kez oturuyorsun, bunu herkes biliyor'

3352 izlenme 18 Kasım 2022
Reklamlar
Ahmet Şık'tan Bakan Soylu'ya: Sen hapiste çürüyeceksin; son kez oturuyorsun, bunu herkes biliyor


Ahmet Şık, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda; o akp'liye; Sezgin Baran Korkmaz’ı hatırlatarak, “Sen sadece hamaset yaparsın. Sen hapiste çürüyeceksin… Mafya ile iş tutan, rüşvet alıp veren birisi olduğun için sen yargılanacaksın. Sen orada oturamayacaksın. Son kez oturuyorsun, bunu herkes biliyor. Mesajı aldım diye açıklama yapıyorsun? Kim verdi sana mesajı? Anlat bakalım. Senin reisin senden değil de neden validen bilgi alıyor?” dedi. Komisyon salonunda tansiyon yükseldi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Göç İdaresi Başkanlığı ve AFAD’ın 2021 yılı kesin hesap kanun teklifi, 2022 yılı bütçe kanun teklifi ve Sayıştay raporları görüşülüyor. TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, Bakan Süleyman Soylu'ya şunları söyledi: 

“İçişleri Bakanı her türlü suçu önlemiş, teröristleri ayakkabı numarasına kadar biliyormuş. Uyuşturucuya geçit vermiyormuş. Hdp’liler bölücü, CHP’liler FETÖ’cüymüş. Ancak, Süleyman Soylu pür-i pak bir İçişleri Bakanı. Bütün çelişkileri, husumet ve çatışmalara rağmen onu bakan koltuğunda tutmaya mecbur kalan, kendisinden temiz olmayan saray rejimi de yerli ve milli bir hükümetmiş. Bay bakana göre söylediklerinden olmayan, işledikleri suçlara ortak olmayan herkes, bölücü FETÖ’cü. Hukuksuzluk rejimine, suç düzenine itiraz eden herkes de terörist.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

15 Temmuz Yerine 15 Mart, 251 şehit yerine 751 dedi. Kadın ve Çocukların Gizlice videosunu çekip paylaşan şahıs 'Annem var kızım var' diye ağlayarak özür diledi. Erdoğan'dan ''Gazeteciler Günü'' mesajı: ÖZGÜRLÜĞÜNÜZ İÇİN MÜCADELE ETTİM... Akp genel başkanı: “En fazla mülteciye sahip ülkeyiz, kapımıza gelen kimseyi geri çevirmedik, bu sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceğiz'