All News
24 Eylül 2020 ( 3179 izlenme )
Reklamlar

Ortaokul öğrencilerine Cinleri anlattılar. Veliler tepki gösterdi


Koronavirüs tedbirleri kapsamında okulların uzaktan eğitim sistemi devam ederken, müfredattaki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinde 'cinlerin' işlendiği öğrenildi. Ortaokul öğrencilerine 'cinlerin varlığı ve özelliklerinin' anlatılması tepki çekti.


Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sistemi üzerinden devam eden derslerde ortaokul öğrencilerine 'cinlerin varlığı ve özelliklerinin' anlatılması tepki çekti.

virüs tedbirleri kapsamında okulların uzaktan eğitim sistemi devam ederken, müfredattaki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinde 'cinlerin' işlendiği öğrenildi.

'Cinlerin varlıkları ve özellikleri' başlığını gören veliler endişeli ve tepkili.
Bir veli tepkisini "Bu 7. sınıf din dersiydi bende dinledim kızımla ben akşam kabus görüceğim o kadar rahatsız ediciydi ayrıca bunlardan yazılı da olacaklar" sözleriyle dile getirdi.
Sosyal medyada 'cin' dersine gelen diğer tepkilerden bazıları şöyle:

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Altaylı'dan Çok Çarpıcı Bir Yazı: İŞGAL GÜÇLERİ İBB’ye terörist çalıştırıyor iftirası atmıştı: avukatı, elinde bir belge olmadığı ve söylemlerinin siyaset yapma özgürlüğü çerçevesinde olduğunu beyan etti. Aksoy ve PİAR araştırmanın, Mart ayında yaptıkları son anketlerin sonuçları açıklandı Seçimi kaybeden akp’li başkan otobüs indirimlerini iptal etti