All News
11 Temmuz 2022 ( 233 izlenme )
Reklamlar

"Benden ders almıyorsan şu olanlardan ders al" deyip tayyip'e çağrı yaptı

Geçtiğimiz haftalardaki bir konuşması  ⬆  ⬆

"Benden ders almıyorsan şu olanlardan ders al" diyen Babacan'dan tayyipê: İki önemli adım atsın

DEVA partisi lideri Ali Babacan, ekonomiden bahsederek Erdoğan'a çağrıda bulundu. Babacan, "Benden ders almıyorsan şu olanlardan ders al" dedi. "iki tane önemli adım atsın. Türkiye'nin iflas riski azalır. Kriz çözülmez ama iflas riski azalır" Birincisi merkez bankasına işinin ehli, liyakatli, görevini layıkıyla yapan bir kadro ata. Sonra da TÜİK yani Türkiye İstatistik Kurumun başına işinin ehli bir kadro ata. Ama sonra da bu kadrolara karışma, elini ayağını çek. Bak bir anda ortalık nasıl düzeliyor" dedi.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi lideri Ali Babacan, partisinin Ankara taşra teşkilatı ile Kurban Bayramı'nı kutladı.

Babacan burada bir konuşma yaptı, Erdoğan'a çağrıda bulundu ve şunları söyledi:

Sayın Erdoğan'a tekrar çağrıda bulunuyorum. Bu bayram gününde biraz oturup düşünmesi lazım. Nerede hata yaptığını düşünsün. Biz seçimden sonra alacağız ve her şeyi düzelteceğiz, Türkiye'yi ayağa kaldıracağız ama seçime daha zaman var. Ülke seçimden önce iflas ederse, eğer ki bu olursa işimiz daha da zorlaşıyor. Bugün ülkeyi bu halde ele geçirirsek, krizi 6 ayda çözeriz.

"Benden öğrenmiyorsan, ülkenin durumundan öğren"
Bayramda söylediklerime dikkat edin. "Ayağa kalktı ve bana bir ders vermeye çalışıyor" diyor. Ama bir derse ihtiyacı var. Benden ders almıyorsan, en azından olanlardan ders al, ülkenizin çöküşünden ders alın.

"ÜLKEDE ENFLASYON YÜZDE 200'E ULAŞTI"
TÜİK ilk 6 aylık enflasyon rakamlarını açıkladı. Yüzde 78'lik oranlar vererek ve enflasyonu mücevher ölçeğinde ölçüyormuş gibi yaparak enflasyonu utanmadan açıklıyor. Çarşıya giden, evinin alışverişini yapan her vatandaş bu ülkede enflasyonun yüzde 200'e ulaştığını görüyor. Enflasyonu gerçekte olduğundan çok daha düşük ilan ediyorlar. Sonra emeklileri ve memurları bu düşük, sahte enflasyon oranıyla kandırıyorlar. Enflasyon hakkında yalan söylüyorlar ve 84 milyon insanın gözünün içine bakıyorlar."

"SAYILI GÜNLERİNİZDE NASIL DAHA FAZLA FAYDALANABİLİRSİNİZ"
Şu anda Hükümetin Türkiye'nin hiçbir sorununu çözme imkanı ve gücü yok. Şimdi, kalan birkaç günlerinde, onlar iktidarda kaldıkları sürece nasıl daha fazlasını elde edebileceğimizi, nasıl daha fazla elde edebileceğimizi düşünüyorlar.

DÖRT YILDIR TAKILMIŞ PLAK GİBİ AYNI ŞEYİ SÖYLÜYOR:
Tekrar ettikleri üç veya beş tema var. Erdoğan, "Enflasyonu tek haneye indireceğiz" diyor. Dört yıldır aynı şeyi takılıp kalmış bir plakla söylüyor. Bırakın tek haneleri, çift haneleri bırakın üç haneli rakamlara çıktı. Faiz oranları düştü. Bu enflasyon ve bu yönetim bir utanç tablosudur.

SUUDİ ARABİSTAN'DAN 5 KURUŞ ÇIKMADI
Ülkenin 190 milyar dolarlık döviz rezervlerini tükettiler. Merkez bankasını arka kapılarından yaktılar. Ülkenin dövize ihtiyacı olduğunda takas anlaşmaları için yalvarmaya başladılar. Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan... Suudi Arabistan'dan henüz bir kuruş gelmedi. Bakalım ne kadar gelecek. Havuzun dibi bir delik. Ne kadar para bulurlarsa bulsunlar bu deliklerden dışarı akacaktır. 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan, Kendi sırça köşklerinde siyaset yapanlar milletin ne düşündüğünü bilemezler ‘DM’DEN YÜRÜMEK ÇİRKİN BİR HAREKET’ Avrasya Tünelinde şüpheli araç ateş edilerek durduruldu: 1 ölü, 2 yaralı Marmaris'te Geçtiğimiz Yıl Yaşanan orman yangınları maden işletme izinleri verilen bölgelerde çıkmıştı.