Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş'a polis müdahalesi: Boğazını sıktı, kolunu büktü, sürükledi

519 izlenme 21 Eylül 2022
Reklamlar
Cumartesi Annelerinin  25 Ağustos 2018'deki 700’üncü hafta eylemine yönelik polis saldırısında darp edilen ve aralarında kayıp yakınlarının da olduğu 46 kişi hakkında açılan davanın 5’inci duruşması bugün  görüldü. Beş dakikalık aradan sonra başlayan mahkeme, ara kararını açıkladı. 

Duruşma 3 Şubat Saat 14 tarihine ertelendi.  Duruşma öncesi adliye önünde basın açıklaması yapılmak istendi. Ancak polis açıklamanın yasaklandığı gerekçesiyle Cumartesi Anneleri’ni abluka altına aldı. Polis saldırısında Alper Taş ve Yalçın Köse, darp edilerek gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan bazılarının isimleri şöyle: Meriç Eyüboğlu, Efkan Bolaç, Faruk Eren, Gülseren Yöleri, Uğur Tuncar, Murat Akbaş, Ümit Sezer, Burcu Bingöllü.  
Duruşmayı takip etmek için adliye önünde bulunan gazeteciler de görüntü aldıkları sırada darp edildi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Aylardır birbirleriyle didişen Erdoğan ile Akşener'in samimi pozları tartışma yarattı CHP’nin Ankara'da sürpriz aday çıkaracağı iddiası Ekrem İmamoğlu: Konuşmamı bekleyin. Her şey çok güzel olacak Canlı yayında gazeteciden zam yağmuruna tepki: "Gelen zamların sebebi kendini ekonomist sanan bir adamın''