Bir vatandaş 'Eski Türkiye' diye kötüleyenlere kapak üstüne kapak yaptı

1697 izlenme 23 Ağustos 2023
Reklamlar
"Bazı insanlar eski Türkiye ile yeni Tükiye'yi kıyaslamaya kalkıyorlar. Babam bir işçiydi. 3 tane erkek kardeşiz biz. Avcılar'da bir kooperatif evine taksitle girmiştk. Adam işçi haliyle o evi ödedi, 3 delikanlıya baktı. Annem bir gün sigortası yok. Bize arslan gibi baktı, öldüğündede bize miras bırakarak gitti. Ben bir iş adamı olarak üniversiteye giden kızıma harçlık vermekte zorlanıyorum. 

Eski Türkiye ile yeni Türkiye'nin farkı bu. Gençler özellikle dinlesinler. 1996'da evlilik yaptım. 1994'te 5 Nisan kararlarıyla ciddi ekonomik buhran yaşanmıştı. Askerden geldim, çok sevdiğim bir kız var, evlenmeyi düşünüyorum. 96 Aralık'ta, annemden ve eşim de annesinden hiç yardım almadan.. 

Ben 23, eşim 21 yaşındaydı. İki genç çalıştık, evimizi kurduk. Bir yıl içerisinde o dönemin orta düzey bir otomobilini satın aldık, kenara para koyduk, evlendik. Bunları 1-1.5 sene içerisinde ve 23 yaşında yaptık. Ben iddia ediyorum. 2 genç çocuk, 30'lu yaşlarda bunu yapsınlar gelin benimle konuşun. Bunu yapmak mümkün değil. Gençleri uyarıyorum. 'Eski Türkiye' diye palavra attıklarına inanmayın. Eski Türkiye'de bizim keyfimiz yerindeydi."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akepe'nin adamları, Ekrem İmamoğlu'nu Karalamak İçin Otobüsleri Doldurup Kara propaganda yapıyor Cumhuriyete meydan okuyan şahsı adeta yerin dibine batıran vatandaş sosyal medyada büyük yankı yarattı Akp genel başkanının mikrofon tuttuğu çocuk Kemal Kılıçdaroğlu'na hakaret yağdırdı. Canlı yayın sırasında Fatih Altaylı'dan konuğuna sert tepki