Cami İmamı İğrençlikte çığır açarak sapıklığı haklı çıkarmaya çalıştı

3726 izlenme 29 Ağustos 2022
Reklamlar
SAPIKLIĞI HAKLI ÇIKARMAYA ÇALIŞAN SÖZDE İMAM

Şanlıurfa Mevlana Halid Camii İmamı Mehmet Şükrü Dörtbudak, kadınları ve çocukları giydikleri kıyafetler üzerinden hedef aldı. Dörtbudak, “Çocuğun kolu, göğsü, her tarafı açık. Ondan sonra pedofili suçtur. Pedofiliyi sen körüklüyorsun” dedi.

 Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Mevlana Halid Camii İmamı Mehmet Şükrü Dörtbudak’ın kadınları ve çocukları hedef aldığı ortaya çıktı. 

Dörtbudak konuyla ilgili konuşmalarının görüntüsünü, sosyal medya hesabından paylaştı.    İlgili görüntüde Dörtbudak, kadınların tayt giymesiyle ilgili şunları söyledi:  

Kız çocuğunu görüyorum, zavallı eğitilmemiş, anababa öğretmemiş. Bacağında bir tayt, ince, ten rengi, başında da başörtüsü. ‘Kızım yazık günah değil mi? Niye ayağına bir pijama, bir etek giymedin?’ dedim. ‘İşte pijamam var’ dedi. Onu pijama zannediyor, onu örtü zannediyor. Bütün vücudunun hatları, avret yerinin her tarafı ortada belliyken, daracık ve sımsıkı olan, ten renginde olan, vücudunun her şeyini belli eden bir şeyi Allah aşkına söyleyin giysi olabilir mi, örtünme olabilir mi?”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

40 saniyede akp'nin ülkeyi getirdiği noktayı anlattı: 'En üstte saraylılar, ikinci katta yandaşlar. .' Seçim yaklaştıkça provokasyonlar artıyor Tayyip'ten birlik beraberlik ve kardeşlik mesajları: 'S**refsiz, n**mussuz, adi'' Forklift sürücüsünün hatası bütün depoyu yerle bir etti