O akp'liyi Çöp Tenekesi Olarak Adlandırıp Yalanlarına Cevap Verdi

711 izlenme 01 Mayıs 2022
Reklamlar
Ekrem İmamoğlu o akp2li hakkında şunları söyledi:  "Çöp tenekesi bile konuşuyor’ Çöp tenekesi..." "

Her zamanki gibi yine yalan, iftira, hakaret, kendisinin de kabul ettiği gibi kötülük. Rahmetli Özkan Sümer, Trabzon’da kulüp başkanı olduktan sonra bir muhalefeti, her zaman gördüğünde Sayın Sümer’e hakaret dolu cümleler edermiş. 

Yolun karşısından, evinden çıkarken, kulüpten çıkarken bir, iki, üç, dört, beş, bu hakaretler hep devam etmiş. Bir gün rahmetli Sümer dönmüş böyle yanındaki yöneticisine, ‘Ya Kenan bak. Bu şehirde teknoloji ne kadar gelişti ne kadar büyüdü. Çöp tenekesi bile konuşuyor’ Çöp tenekesi..."  "Vallahi eğer bu ülkede suçlu birisi var ise ve suçlu biri olduğunu düşünüyorlarsa, tutuklamışlarsa Sayın Bakan’ın fotoğraf albümüne baksınlar. Mutlaka onunla bir fotoğrafı vardır. Ben tabii ki hukuki haklarımı sonuna kadar arayacağım."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kızılay'ın eski başkanı'nın kızı tali yoldan çıkarak bir kişinin ölümüne sebep oldu. Sonuç diğer akp'liler gibi serbest Sorular işine gelmeyince eliyle kamerayı kapattı Mhp'li genel başkan yardımcısından skandal sözler Yine akp'nin yardımına koştu: ''O belge herkese açık, kolayca cevabını verebileceği bir konu''