O akp'liyi Çöp Tenekesi Olarak Adlandırıp Yalanlarına Cevap Verdi

681 izlenme 01 Mayıs 2022
Reklamlar
Ekrem İmamoğlu o akp2li hakkında şunları söyledi:  "Çöp tenekesi bile konuşuyor’ Çöp tenekesi..." "

Her zamanki gibi yine yalan, iftira, hakaret, kendisinin de kabul ettiği gibi kötülük. Rahmetli Özkan Sümer, Trabzon’da kulüp başkanı olduktan sonra bir muhalefeti, her zaman gördüğünde Sayın Sümer’e hakaret dolu cümleler edermiş. 

Yolun karşısından, evinden çıkarken, kulüpten çıkarken bir, iki, üç, dört, beş, bu hakaretler hep devam etmiş. Bir gün rahmetli Sümer dönmüş böyle yanındaki yöneticisine, ‘Ya Kenan bak. Bu şehirde teknoloji ne kadar gelişti ne kadar büyüdü. Çöp tenekesi bile konuşuyor’ Çöp tenekesi..."  "Vallahi eğer bu ülkede suçlu birisi var ise ve suçlu biri olduğunu düşünüyorlarsa, tutuklamışlarsa Sayın Bakan’ın fotoğraf albümüne baksınlar. Mutlaka onunla bir fotoğrafı vardır. Ben tabii ki hukuki haklarımı sonuna kadar arayacağım."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Temel Karamollaoğlu'ndan Mansur Yavaş'a Övgüler: ''Takdimi 3 senede bir değil her yıl yapın, başımız döndü.'' Urfa'da yaptıkları mitingin ağır topu olan şarkıcı, tayyip'e sordu 'Ben sizin dostunuz muyum?' Canlı yayın yaparken kapısına dayanan polisler tarafından gözaltına aldı. RTÜK'ün Tele1'e verdiği ceza için gerekçe gösterdiği konuşmadan bir bölüm