CHP İmralı'ya kimseyi göndermeyeceğini açıklayınca provokasyonlar başladı. CHP ilçe binasına saldırı.

788 izlenme 21 Kasım 2025
Reklamlar
CHP İmralı'ya kimseyi göndermeyeceğini açıklayınca provokasyonlar başladı. CHP ilçe binasına saldırı.
İmralı'ya gitmeme kararı alan CHP'nin Van İpekyolu'ndaki binasına saldırı:  “Bu şehirde CHP'yi istemiyoruz.”

X hesabından açıklama yapan CHP Sözcüsü D. Yücel şunları yazdı:  "Van İpekyolu İlçe Başkanlığımıza yapılan saldırıyı kınıyoruz. Şiddetten, vandalizmden ve provakasyondan medet umanlar hiç heveslenmesinler. 
Kurucu parti olarak her zaman sağduyudan, huzurdan, barıştan ve demokrasiden yanayız. Cumhuriyet Halk Partisi, bu ülkede toplumsal huzurun, barışın ve demokrasinin teminatıdır. Hiçbir güç bu gerçeği değiştiremez."



Bunlar da İlginizi Çekebilir

HAYALLER 2023 GERÇEKLER TEZGAH ALTI Kazancı Elektrik faturasına bile yetmeyince işyerini kapatmak zorunda kalan esnafın çığlığı Y. Özdil'e göre, o şahıs ''Namuslu gazeteciymiş'' Fatih Altaylı, ''Ekrem İmamoğlu’nun bürokratlarının önemli bir kısmı akp döneminden kalma, yolsuzluk niyeti olan bir adamın. . .''