Denizli'nin Kale ilçesinde 10 Suriye'li 14 yaşındaki bir genç kıza t.c.vüz etti iddiası üzerine halk ayaklandı

689 izlenme 11 Ekim 2018
Reklamlar
Denizli'nin Kale ilçesinde 14 yaşındaki kız çocuğu N.D.'ye cinsel istismar suçundan Suriyeli 5 kişinin gözaltına alındığının duyulması üzerine adliye ile aynı binada hizmet veren Kaymakamlık binası önünde toplanan yaklaşık 500 kişi tepkilerini dile getirdi. Şüphelilerin kendilerine verilmesini isteyen öfkeli kalabalığın kontrolden çıkma ihtimali üzerine Kale'ye Denizli il merkezi ile çevre ilçelerden takviye olarak çok sayıda polis ve jandarma ekibi sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre Denizli’ye bağlı Kale ilçesinde ortaya çıkan iğrenç olayda, Suriye uyruklu 10 kişinin 14 yaşındaki kız çocuğuna taciz ettiği, kızın yaşadıklarını anlatması üzerine ortaya çıktı. Kale ilçesinde olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı, diğer 5 kişinin aranmasına devam ediliyor. Kale’de vatandaşlar adliye önünde olayı protesto etmeye başladı. Adliye önünde ilçe jandarmasının geniş güvenlik tedbirleri aldığı belirtildi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Eski Çalışanı Akit'in Kirli Çamaşırlarını Birer Birer Ortaya Dökmeye Başladı Fatih Altaylı: "Afganistan'dan sivil giyimli bir ordu sokuluyor." Sokak Röportajına Konuşan ve Tarikat Yetiştirmesi Belli Olan Bir Çocuğun Sözleri Kan dondurdu. Ekrem İmamoğlu'ndan anne ve babalara önemli çağrı: 'Çocuklarınızı Ak Parti teşkilatlarına emanet etmeyin!'