All News
08 Temmuz 2022 ( 347 izlenme )
Reklamlar

Karamollaoğlu: Enflasyon Canavarı, İpini Kopartmış, Çarşı Pazarda Bütün Tezgahları deviriyor!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Kabul etse de etmese de hükümetin ekonomiye etkisi kalmadı. Enflasyon canavarı ipini kopardı ve çarşıdaki tezgahların ana hatlarını çizerek ilerliyor.

Yıllık enflasyon şu anda yüzde 78,62'dir. Bu enflasyon oranı da son 24 yılın en yüksek oranı. Adalet ve Kalkınma Partisi kendi ekonomik başarısızlık dönemini aşarak geçmişe bir yolculuğa çıktı. 

Böylesine kötü bir ekonomik performansı tek başına tüm gücünü kullandığı bir dönemde fark etti. Bu beceriksizliğin hiçbir gerekçesi veya mazereti olamaz. 

Bu hükümetin ülkeyi tek başına yönetmesinin üzerinden 19 yıl geçti” dedi. 

Temel Karamollaoğlu bugün partisinin genel merkezinde düzenlediği haftalık basın toplantısında değerlendirmeleri gündeme getirdi. Karamollaoğlu, şunları kaydetti:

"CUMHURBAŞKANI TÜM DOKTORLARDAN ÖZÜR DİLEMELİ"

“Maalesef Konya'da tıp uzmanı Ekrem Karakaya öldürüldü. Son zamanlarda sağlık çalışanlarına ve özellikle doktorlara yapılan bu inanılmaz saldırıları kınıyorum. 

Cumhurbaşkanı, 'Gidiyorlarsa bırakın gitsinler' dedi Cumhurbaşkanı, doktor açığımız olduğunda bu ifadeyi kullandı 

Aslında bütün dünya doktor istedi Maalesef doktorlarımız yurt dışına gitti, bazıları yurt dışına, bazıları özel hastanelere gitti, bazıları mağdur oldu. "Bu olayı anlamak gerçekten çok zor ve milletimizden de özür dilemesi gerekiyor. "Böyle bir söz belki ağzından çıkar" dedi. Sayın Başkan. Üzülmemek mümkün değil. bu açık bundan sonra nasıl kapanacak, büyüyecek mi bilemiyoruz. Tıp fakültesi öğrencilerinin çoğu öğretim üyeleri yabancı dil kurslarına gidiyorlar, üniversiteyi bitirince “yurt dışında iş bulabilir miyim acaba” diye soruyorlar çünkü burası dünyanın her yerine açık şu ki, dünya çapında doktorlarımızın ve tıp fakültelerinin kalitesini biliyoruz, doktorlarımız kaliteli eğitim alıyor ve bu nedenle yurtdışında tercih ediliyor.

Doktorlarımızı kaybedersek ne yazık ki başka ülkelerden gelen vasıfsız ve beceriksiz doktorlara mahkûm olacağımızdan endişe duyuyorum.

"ALLAH NASİP EDERSE TÜRKİYE'NİN 13. CUMHURBAŞKANINI BİZ BELİRLEYECEĞİZ"

Geçen hafta sonu İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in ev sahipliğinde Millet İttifakı'nın değerli liderleriyle beşinci toplantımızı gerçekleştirdik. 

Ekonomi, dış politika, günlük işler ve parlamenter sistemin güçlendirilmesi konusundaki hazırlıklarımızı birlikte gözden geçirdik. 

Atılması gereken adımlarla ilgili görüşlerimizi paylaşma fırsatı bulduk. Bizler ve partilerimizce komisyonlara atanan değerli dostlarımız, çalışmalarımızı büyük bir samimiyet ve gayretle sürdürüyor ve sürdürmeye kararlıyız. 

Sağduyuya ve nasihate verdiğimiz önemden dolayı Allah'ın izniyle Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı'nı biz atayacağız. Milletimiz huzur içinde olsun. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Ortak sorunlarımızı çözmek için sorumlu davranıyor ve bunu yapmak zorunda hissediyoruz. 

"Bu sorumluluk ve duygularla, ülkemizin sorunlarını ve halkımızın sorunlarını çok kısa sürede çözeceğimize yürekten inanıyor ve birlikte başaracağımıza inanıyoruz." dedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akepe'li yönetici, imam babasıyla birlikte akepe'lileri dolandırdı Peker, bugüne kadar yaptığı en büyük itirafları gerçekleştirdi. TAYYİP'İ ŞOK EDECEK SON ANKET SONUÇLARI AÇIKLANDI Sedat Peker'den Yine Şok İddialar. Bu Sefer Hedef Yine S. Soylu, Oğlu ve O Sözde Gazeteci