All News
11 Nisan 2020 ( 2808 izlenme )
Reklamlar

Skandal Ötesi! Karar 1 gün önce İller idaresine gönderildi belediyelere haber verilmedi

Skandal Ötesi! Karar 1 gün önce İller idaresine gönderildi belediyelere haber verilmedi


30 Büyükşehir ve Zonguldak’ta sokağa çıkma yasağının gelmesinin ardından yayımlanan genelge tarihinde 9 Nisan’da karar alındığının görülmesi ve belediyelere bir gün önceden haber verilmemesi skandalı ortaya çıkardı.


30 Büyükşehir ve Zonguldak’ta sokağa çıkma yasağının ilan edilmesinin ardından marketler ve fırınlara akın eden vatandaşların görüntüleri sosyal medyaya yansımıştı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise kararın haber verilme şeklini ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile bilgi paylaşımında bulunulmamasına sitem etmişti.



SKANDAL ORTAYA ÇIKTI
İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgede tarihler 9 Nisan’ı gösterirken, İller İdaresi’ne gönderilen karar metninin belediyelere haber verilmediği ortaya çıktı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Karamollaoğlu: Enflasyon Canavarı, İpini Kopartmış, Çarşı Pazarda Bütün Tezgahları deviriyor! Akaryakıt ürünlerine yine zam yapıldı Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Örgütünden İftirayla Tutuklanan Partili Hakkında Açıklama Rockefeller’in İtirafları ' Türkiye'ye Menderes'le el attık, Özal isteklerimiz doğrultusunda kapıları iyice açtı '