All News
18 Mayıs 2022 ( 26 izlenme )
Reklamlar

Büyük Birlik Partisi ‘de Deva Partisi Gibi Seçimlere Kendi İsmi ve Logosu ile Girme Kararını Aldı

Büyük Birlik Partisi ‘de Deva Partisi Gibi Seçimlere Kendi İsmi ve Logosu ile Girme Kararını Aldı

2023 yılında yapılması beklenen seçimlere Deva Partisinden aldıkları karar ilişkin bir açıklama geldi. Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın yaptığı açıklamaya göre 2023 yılında yapılacak olan seçimlere kendi isimleri ve logoları ile gireceklerini değindi. Ali Babacan’ın yapmış olduğu bu konuşmadan sonra aynı konuya benzer bir açıklama da başka bir parti tarafından geldi. Büyük Birlik Partisi de kendi ismi ve logosu ile seçimlere katılacaklarını duyurdu. Fakat buna ek olarak da Cumhur İttifakının çatısı altında gireceği kararını da belirtti. 2023 yılına yaklaşmaya başlar iken Türkiye’de yavaş yavaş seçim havasına girmeye başlıyor. Muhalefet partilerinden biri olan Deva Partisi ittifika yönelik konuları seçimin yaklaştığı günlerde konuşmayı tercih ederek, aynı zamanda seçimlere kendi isim ve logosu ile gireceği kararını aldıklarını duyurmuş idi. Şimdilerde yine aynı kararı Büyük Birlikte Partisinden de duymuş olduk.

Deva Partisinden Sonra Başka Bir Parti Daha Aynı Kararı Aldı

Deva Partisi 2023 yılında ki seçimlere kendi isim ve logosu ile gireceğini belirtir iken, aynı kararın bir benzerini de Büyük Birlik Partisi de açıkladı. Parti bu açıklamalara ek olarak  parti önümüzdeki günlerde teşkilatlanma çalışmaları için de bu konularda ağırlık verip çalışacaklarını duyurdu.

Büyük Birlik Partisinin Aldığı Bu Karar Sonrası Akıllara Cumhur İttifakından Kopuyor Mu Sorusu Geldi

Deva Partisinin 2023 senesinde ki seçimlere yönelik aldığı kendi logo ve ismi ile girme kararının ardından Büyük Birlik Partisinden de aynı açıklama gelince akıllara Cumhur İttifakından ayrılıyor mu sorusu getirdi. Bu sorular çok çabuk bir şekilde cevap buldu ve Büyük Birlik Partisi cumhur İttifakından ayrılmadan aynı yolda gideceğini duyurdu.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanından Açıklama

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut cumhur İttifakı adı altında kendi isim ve logoları ile birlikte katılacaklarını söyledikten sonra yeni seçim sistemi hakkında da konuşmalarına devam etti.  Türkiye zor bir süreçlerden geçer iken, birlik ve beraberliğe hizmet eden siyasi organizasyon içinde olmaktan gurur duyduklarını da belirtti.

 


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Nihat Doğan, Özgecan Aslan’ın babası ile bir fotoğraf paylaştı Erdoğan’a yüzünü çeviren sandık görevlisi: dünyaya farklı baktığım bir insanla aynı karede, poz vermek istemedim Özdağ'dan Kılıçdaroğlu'na çağrı: "Mansur Bey'in önünü açmalıdır" Akepe'nin adamları, Ekrem İmamoğlu'nu Karalamak İçin Otobüsleri Doldurup Kara propaganda yapıyor