All News
14 Ekim 2021 ( 276 izlenme )
Reklamlar

Akp ve Mhp Oylarıyla Tayyip'e Bazı Ürünlerde Vergi Oranlarını Arttırma Yetkisi Verildi .

Kılıçdaroğlu koltuğu tayyip'e bıraksın
 diyen akepe'li vatandaş ⬆    ⬆    ⬆    ⬆

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, TBMM'de Millet İttifakı'nın muhalefetine rağmen Cumhurbaşkanına; "tütün ürünlerinin" ve " araçların" özel tüketim vergileri (ÖTV) ile oranlara esas ÖTV matrahlarının alt ve üst sınırlarını üç katına kadar artırma yetkisi verildiğini duyurdu.

CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, TBMM Genel Kurulu'nda Vergi Usul Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşmeleri sürerken tayyip'in yetkilerini artıran maddeye ilişkin açıklama yaptı.

Özkoç’un, sosyal medya hesabı üzerinden, muhalefetin karşı oylarına rağmen kabul edilen kanun teklifinin 56. Maddesi'ne ilişkin paylaşımı şöyle: 


"Az önce TBMM’de Millet İttifakı’nın muhalefetine rağmen Cumhurbaşkanına; 'tütün ürünlerinin' ve 'araçların' özel tüketim vergileri ile oranlara esas özel tüketim vergisi matrahlarının alt ve üst sınırlarını “üç katına” kadar artırma yetkisi verildi."

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kemal Kılıçdaroğlu, Yardım Kampanyalarını Engelleyen Kişiyi Açıkladı CHP’li büyükşehir belediye başkanlarından ortak bildiri: ''Cumhurbaşkanlığı koltuğunda oturan kişinin. .'' Ünlü Balcı lüks rezidansta basıldı Gazeteci Merdan Yanardağ'dan Şok İddia ''Kılıçdaroğlu'na suikast düzenleyecek bir grup Türkiye'ye girdi''