İnsan kaçakçıları yol üzerinde karşılaşınca Bir araçtan diğerine ateş açıldı. Suriye uyruklu kaçakçı aracı bırakarak kaçtı. (Küfür içerir)

675 izlenme 18 Eylül 2023
Reklamlar
Edirne'de olay görüntüler, insan kaçakçıları yol üzerinde karşılaştılar. Bir araçtan diğerine ateş açıldı. Suriye uyruklu kaçakçı aracı bırakarak kaçtı. Diğer kaçakçılar MA plakalı aracı kullanılamaz hale getirdi.

(MA MZ plaka nedir?, geçici giriş karnesi ve yabancı taşıtlar geçici giriş karnesi ile Türkiye'ye giren yabancı araçları temsil ediyor. Bu tür bir plakaya ise sadece gerekli koşulları sağlayan yabancılar sahip olabiliyor. Vergi muafiyeti sağlayan MA ve MZ plakalar, Emn. Müdürlüğü tarafından veriliyor)

Edirne'de insan kaçakçılığı yapan iki grup, yolda hareket ettikleri sırada bir diğer araç tarafından saldırıya uğradı. 
O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. İddialara göre, insan kaçakçılığı yapan iki grup bilinmeyen bir nedenden dolayı karşı karşıya geldi. 

 Yolculuk esnasında araçların her ikisinde de kaçaklar bulunurken, taraflar birinin diğer araca ateş ettiği görüldü. Bu sırada da kaçakların panik anları kameraya yansırken, Suriye uyruklu olduğu öğrenilen şoför aracı terk etti. Kaçakları taşıyan bir diğer araç ise kullanılamaz hale geldi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kayseri Erciyes Üniversitesinin Bahar Şenliğinde Tarihi Anlar. Alana Sığmayan Gençler Hep Bir Ağızdan İzmir Marşını Söyledi. Ekrem İmamoğlu'ndan şarkıcı Gülşen'e destek açıklaması Başsağlığı bile dilemediği Cinayet hakkında konuştu: ''Tertemiz dava arkadaşlarımızı' Ekrem İmamoğlu'ndan Binali yıldırım'a Başbakan olursun, TBMM başkanı olursun ama