Adeta nakavt etti: ''Bir milletvekili kızını, eğer Meclis'te işe sokuyorsa, işsiz gençleri kendi liyakatleriyle iş bulacaklarına nasıl ikna edebiliriz?

3447 izlenme 22 Temmuz 2024
Reklamlar
Sorduğu soruyla, adeta nakavt etti: ''Bir milletvekili kızını, eğer Meclis'te işe sokuyorsa,işsiz gence kendi liyakatleriyle iş bulacaklarına nasıl ikna edebiliriz?

Kübra Par, Destici'ye yönelttiği soruda şu ifadeleri kullandı:  "Mustafa Bey, siz yılların siyasetçisisiniz. Bir partinin genel başkanısınız. Eğer sizin gibi 600 milletvekili çocuklarını Meclis'te çalışsın, milli iradenin yeridir, burada tecrübe kazansın diye işe sokacak olursa bu vatanın evlatları nasıl iş bulacak? 1. sorum bu. 

Eğer sizin kızınız babası bir genel başkan ve bir milletvekiliyken, çok hak ediyor olabilir, Türkiye'nin en iyi üniversitelerini birincilikle de bitirmiş olabilir, ama eğer bir siyasetçi kızını, bir milletvekili kızını, eğer Meclis'te işe sokuyorsa biz bu ülkedeki 3 milyon işsiz gence kendi liyakatleriyle iş bulacaklarına nasıl ikna edebiliriz? Sorum bu."
Sorunun ardından fethullahçı geçmişiyle tanınan şahıs çok gerildi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mal varlıklarına tedbir konulan Haydar Baş'tan açıklama F. Altaylı: ''Topkapı'daki mücevherleri kontrol etsinler'' İsmailağa cemaatinden Cübbeli Ahmet'e Tehdit: 'Şeyhliğini ilan et, et de kasetlerini patlatalım' Gazze istismarı yapan yandaşları, adeta yerin dibine soktu.