Adeta nakavt etti: ''Bir milletvekili kızını, eğer Meclis'te işe sokuyorsa, işsiz gençleri kendi liyakatleriyle iş bulacaklarına nasıl ikna edebiliriz?

3394 izlenme 22 Temmuz 2024
Reklamlar
Sorduğu soruyla, adeta nakavt etti: ''Bir milletvekili kızını, eğer Meclis'te işe sokuyorsa,işsiz gence kendi liyakatleriyle iş bulacaklarına nasıl ikna edebiliriz?

Kübra Par, Destici'ye yönelttiği soruda şu ifadeleri kullandı:  "Mustafa Bey, siz yılların siyasetçisisiniz. Bir partinin genel başkanısınız. Eğer sizin gibi 600 milletvekili çocuklarını Meclis'te çalışsın, milli iradenin yeridir, burada tecrübe kazansın diye işe sokacak olursa bu vatanın evlatları nasıl iş bulacak? 1. sorum bu. 

Eğer sizin kızınız babası bir genel başkan ve bir milletvekiliyken, çok hak ediyor olabilir, Türkiye'nin en iyi üniversitelerini birincilikle de bitirmiş olabilir, ama eğer bir siyasetçi kızını, bir milletvekili kızını, eğer Meclis'te işe sokuyorsa biz bu ülkedeki 3 milyon işsiz gence kendi liyakatleriyle iş bulacaklarına nasıl ikna edebiliriz? Sorum bu."
Sorunun ardından fethullahçı geçmişiyle tanınan şahıs çok gerildi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bir Bankanın 30 Ağustos için çektirdiği kısa film büyük beğeni topladı. Üstün Dökmen'in Bu Sözleri Bazılarını Nedense Çok Rahatsız Etti Fikri Sağlar'dan gündem değiştiren açıklamalar: ''Narin olayıyla oyalanırken, paralel s.lahlı güç oluşturuyorlar'' Mansur Yavaş: Ankara’mız asırlık bayramına hazır. Başkent, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e selam duruyor