All News
04 Ağustos 2021 ( 398 izlenme )
Reklamlar

Ekrem İmamoğlu, 11 Belediye ile yangın uçaklarının giderlerini karşılamaya hazır olduklarını resmî olarak THK’ya ilettiklerini açıkladı.

Tayyip Marmaris'e gidince polislerin yolları kapatıp 
İtfaiye araçlarının geçişine bile izin vermediği görüntüler.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 11 Büyükşehir Belediyesi ile yangın uçaklarının giderlerini karşılamaya hazır olduklarını resmî olarak THK’ya ilettiklerini açıkladı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 11 Büyükşehir Belediye Belediyesi olarak Türk Hava Kurumu’nun bünyesindeki yangın uçaklarının giderlerini karşılamaya hazır olduklarını resmî olarak THK’ya ilettiklerini duyurdu.

İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “11 Büyükşehir Belediye Belediyesi olarak, gerekli tüm durumlarda Tarım ve Orman Bakanlığı’nın kullanımına hazır olacak şekilde, Türk Hava Kurumu bünyesindeki yangın söndürme uçaklarının tüm bakım ve işletme giderlerini karşılamaya hazır olduğumuzu, resmi olarak THK ile paylaştık” ifadesini kullandı.

CHP’li 11 büyükşehir belediye başkanı, ‘yangın özel gündemi’yle 12’nci toplantılarını gerçekleştirmiş, başkanlar, “Yetkili kurumlar tarafından izin verilmesi halinde, 11 Büyükşehir Belediyesi tarafından tekrar aktif hale getirilecek olan yangın söndürme uçaklarını, gerektiği her an koordinasyon halinde Tarım ve Orman Bakanlığı’nın kullanımına sunacağımızı da beyan ederiz” demişti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, başkanlara destek vermişti.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Muharrem İnce: Ev sahibi biziz, kiracı 'Ben evi tahliye etmeyeceğim' diyor Erdoğan, Muharrem İnce’nin televizyon davetine cevap verdi Emn. Gnl Müdür Yardımcısı M. Çalışkan: Benim gibi birini kim, nasıl görevden alacak? Bir görelim bakalım AYKUT ERDOĞDU: HAZİNE, SARAY VE ÇEVRESİNDEKİLERİ FİNANSE EDEN KAYNAĞA DÖNÜŞTÜ