İmamoğlu ' O zaman Anayasa da şaibelidir, Cumhurbaşkanlığı seçimleri de '

456 izlenme 07 Mayıs 2019
Reklamlar
Ekrem İmamoğlu: YSK karar açıklıyor. Sandık kurullarına yapılan olağanüstü itiraza göre seçimi iptal etmiş. Aynı kurullarda geçen yıl Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı seçtin, aynı kurullarda referandum yaptın Anayasa değişti. O zaman Anayasa da şaibelidir, Cumhurbaşkanlığı seçimleri de.

Şaibeli olduğunu düşünmüyorsanız, ki biz bizim İstanbul seçimlerinin anamın ak sütü kadar helal olduğunu biliyorum. Bu millet bizi seçmiştir. Şu anda size bir söz söyleyeceğim, Biz adalete susamış, demokrasiye inanmış Türk gençliğiyiz. Bu millete özgürlüklerine, demokrasisine kimse ama kimse engel olamaz. Bu ülkede karar vericiler, gaflet, dalalet hatta ihanet içinde olabilirler. Ama biz asla vazgeçmeyeceğiz. Çünkü ben biliyorum ki, bu yolu yürürken ben asla yalnız yürümeyeceğim.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sokak Röportajına konuşan vatandaş: "Namaza duruyorum ne okuduğumu bilmiyorum. Borçları düşünmekten. Ama biz bunu oy vererek hak ettik." Ne idiğü belirsiz bir şahsın 'CHP'li kızlarla evlenin' gibi sözleri büyük tepki çekti Ankara Belediyesinde Gökçek dönemi hakkında inceleme başlatıldı Akp'li sağlık bakanının 'Sizi baba yerine koyuyorum' diyen çocuğun karşısında sergilediği tavır tepki çekti