Ekrem İmamoğlu: 'Orası Kimsenin Babasının Çiftliği Değil'

1167 izlenme 16 Kasım 2019
Reklamlar
Soru: Şehircilik ve Çevre Bakanı, iptal edilen ileri biyolojik arıtma tesisi projesiyle ilgili, ‘Haliç’in eski günlerine dönmesine izin vermeyiz. Gerekirse o projeyi gelip orada yapacağız’ dedi.

- Ekrem İmamoğlu: Gereksiz bir açıklama. Görüyorum ki bazı bakanlarımız atandıkları görevlerini yerine getirirken verdiği mesajların ne kadar önemli olması gerektiğini hissederek konuşmuyorlar. Konuşmaların tümü siyasi içerik dolu. Orası kimsenin babasının çiftliği değil. Yaparım, ederim , el koyarım yeri değil burası. Sayın Bakana tavsiyem Gümüşhane'de 12 bin yıllık bir buzul gölünü yok eden valinin o yok ettiği buzul gölünü gitsin, çözsün orayı halletsin. İstanbul emin ellerde.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Virüs olayı gibi bir çok konuyu bilen kişiden yeni kehanetler Kızlarının alıkonulduğunu iddia eden babanın şikayeti üzerine mahkemeden jet karar geldi Erdoğan Bayraktar'ın Paylaştığı Tayyip'e gönderme yapan video büyük ses getirdi. Muharrem İnce, kendisini eleştiren erdoğan'ı alkışlayan ordu komutanına sert çıktı 'Apoletlerini sökeceğim'