Ekrem İmamoğlu: 'Orası Kimsenin Babasının Çiftliği Değil'

1203 izlenme 16 Kasım 2019
Reklamlar
Soru: Şehircilik ve Çevre Bakanı, iptal edilen ileri biyolojik arıtma tesisi projesiyle ilgili, ‘Haliç’in eski günlerine dönmesine izin vermeyiz. Gerekirse o projeyi gelip orada yapacağız’ dedi.

- Ekrem İmamoğlu: Gereksiz bir açıklama. Görüyorum ki bazı bakanlarımız atandıkları görevlerini yerine getirirken verdiği mesajların ne kadar önemli olması gerektiğini hissederek konuşmuyorlar. Konuşmaların tümü siyasi içerik dolu. Orası kimsenin babasının çiftliği değil. Yaparım, ederim , el koyarım yeri değil burası. Sayın Bakana tavsiyem Gümüşhane'de 12 bin yıllık bir buzul gölünü yok eden valinin o yok ettiği buzul gölünü gitsin, çözsün orayı halletsin. İstanbul emin ellerde.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ses kaydı gönderdi: "Cezaevinde kalmak yerine Uruguay'da işlerime devam edip borçları ödeyeceğim" Aksoy ve PİAR araştırmanın, Mart ayında yaptıkları son anketlerin sonuçları açıklandı Sabah Erken Kalkan Yeni Bir 2023 Palavrası Daha Atıyor. Peker'in paylaştığı video a haber ile Barlas'ları Çok Rahatsız Etmiş. 'Saygın kanala operasyon çekiliyor'