Ekrem İmamoğlu'na katıldığı programa provokasyon yapması amacıyla gönderildiği tahmin edilen şahsın edepsizlikleri gündem oldu

4740 izlenme 25 Mart 2024
Reklamlar

Seyircilerden gelen soruları yanıtlayan İmamoğlu, kendisine Kavak’taki balık restoranına ilişkin soru sorarken o gün yanında bulunan korumasına keltoş diye bahseden provokatöre cevap verdi.

Seyircinin kullandığı ‘keltoş’ sözüne tepki gösteren İmamoğlu, şunları söyledi:

“SAYGISIZLIK YAPIYORSUN”

“Ama bak saygısızlık yapıyorsun. Keltoş meltoş, öyle bir tarif olmaz. Kabalık yapıyorsun sen. Burada olmayan insanlarla ilgili bir sürü ithamda ve iddiada bulundunuz. Seni kınıyorum bir insana ‘keltoş’ dediğin için. Seninle ilgili bir sürü insan hakkında yaptığın laflardan dolayı bir sürü kötü söz geçer, onlara da karşı dururum.”

“Öyle kabadayı laflar etme bana. Keltoş, meltoş… Birincisi, senin o söylediğin konuda benim hala suç duyurularım devam ediyor. Ben o konuda mağdurum. 25 senedir o balıkçının müşterisiyim. Ben gizli yemek yiyeceğim hem de yolun kenarındaki masada oturacağım. Fırtınalı, karda, marda… Bırak benimle ak Parti ağzıyla konuşmayı. İkincisi oturduğun yerden insanlara terörist diyorsun. O da ak Parti ağzı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yandaşın İlginç İddiası Ali Ağaoğlu: O dönem inşaatlarda herkes Deniz kumu kullandı. Ne yapacaktık ithal mi edecektik? Yandaşlarla Yürüyüp yandaş kanallarda arz-ı endam ediyor. Aykut Erdoğdu: '' Gelinen noktada Erdoğan'ın mal varlığı milli güvenlik meselesi olmuştur ''