All News
13 Mayıs 2019 ( 408 izlenme )
Reklamlar

Emin Çapa: Ben ve eşimin seçmen kaydı silinmiş

Emin Çapa: Ben ve eşimin seçmen kaydı silinmiş


Gazeteci Emin Çapa, Twitter’dan eşinin ve kendisinin seçmen kaydının silindiğini duyurdu. Çapa, “YSK’nın internet sitesine göre ‘seçmen’ değiliz. 1,5 ayda dijital kütükten sildiniz mi bizi?” dedi.

YSK’nin İstanbul seçiminin tekrarlanması kararından sonra seçmen kütüklerini sorguluyor. Daha önce bir Ekşi Sözlük yazarının gündeme getirdiği seçmen kaydının silinmesi olayı bu kez de Emin Çapa tarafından dile getirildi.

Emin Çapa ikamet ettikleri adresten hem kendisinin hem de eşinin seçmen kaydının silindiğini söyleyerek konuyu sosyal medya hesabından gündeme getirdi.

Çapa, şu paylaşımı yaptı:


“YSK’nın internet sitesine göre ‘seçmen’ değiliz. Her seçim olduğu gibi internet üzerinden kaydımıza baktık ve bu sefer eşim de, ben de yokuz. Nasıl yani? 1,5 ayda dijital kütükten sildiniz mi bizi? Nüfus Müdürlüğü yolları göründü.”

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Halk Arenasının, 15 Haziran’daki programına yasak getirildi Erkan Baş, o şahıs hakkında konuştu: 'Ben bu seçimi kazanamazsam da geleceğimi düşünmem gerekir’ gibi ifadeleri arkadaşlarımıza söylüyor' O TASARI MECLİSTE KABUL EDİLDİ! Yılmaz Özdil - Onlar Burada g.tünü gezdirecek..