All News
10 Haziran 2018 ( 1898 izlenme )
Reklamlar

Erdoğan'ın atadığı Danıştay üyesi Demirel: Muharrem İnce zihniyetindekilerin yaşattıklarını unutmadık

Danıştay Üyesi Aysel Demirel, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Muharrem İnce zihniyetindekilerin yaşattıklarını unutmadık, unutmayacağız" dedi.

Danıştay Üyesi Aysel Demirel, Twitter hesabından, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye yönelik bir paylaşımda bulundu. Demirel, "Muharrem İnce zihniyetindekilerin yaşattıklarını unutmadık, unutmayacağız" dedi.

Tayyip Erdoğan tarafından 2014'te Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) üyeliğine atanan, ardından Danıştay üyesi olan Aysel Demirel, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi hedef aldı.

​İnce'nin türbanla ilgili açıklamalarını eleştiren Demirel, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Evet çok şükür başörtüsü mesele olmaktan çıkmıştır bugün gizlemeye çalıştığınız gerçek niyet ve çabalarınıza rağmen. Muharrem İnce zihniyetindekilerin yaşattıklarını unutmadık unutmayacağız" ifadesini kullandı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Devletten aldığı maaş dışında tek kuruş kazanmamış bu adama Aytun Çıray, O günü tüm detaylarıyla anlattı: 'Dönemin tarihini yazacak olanlara doğru bilgiler ulaşsın istedim.' Akepe'li dışişlerinden Suriye'ye saldırı için ilk açıklama Anadolu Ajansı muhabiri, o fotoğrafı itiraf etti