Esenyurt‘ta bir markette kredi kartıyla sigaradan 1.5 TL komisyon isteyen iş yeri sahibi ile müşteri arasında kavga çıktı

658 izlenme 15 Mart 2024
Reklamlar
Esenyurt‘ta bir markette kredi kartıyla verdiği sigaradan 1.5 TL komisyon isteyen iş yeri sahibi ile müşteri arasında kavga çıktı.

Esenyurt’ta iddiaya göre markete gelen şahıs, bisküvi ve bir paket sigara istedi. Ödemeyi kart ile yapan adam fişine bakarak 1.5 TL fazla ödediğini fark etti. Durumu market sahibi Nihat K.’ye sorduğunda ise bankanın komisyon aldığı cevabını aldı. Bir süre ikili arasında tartışma yaşanmasının ardından şahıs sinirlenerek market sahibine yumruklarla vurmaya başladı. Market sahibinin de karşılık vermesiyle kavga büyüdü.

Dükkana giren vatandaşlar tarafları ayırırken şahıs dükkandan ayrılarak uzaklaştı. Kavga sonrası yüzü kanlar içinde kalan Nihat K., tedavisinin ardından durumu polis ekiplerine şikayet etti. Yaşanan tartışma ve kavga anları ise marketin güvenlik kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hulki Cevizoğlu: 'Kanal İstanbul’a evet' diyen bir Atatürkçüyüm. Bunu benim gibi birisinin söylemesi çok önemli. Bir şirketin Cumhuriyet bayramı için yayınladığı video rekorlar kırdı Yandaş Canlı Yayında çıldırdı Futbolcu Y. Erdoğan, Konyaspor Maçının Bitiminde Atatürk Bayrağıyla Sahayı Turladı