EYT konusunda iktidar adımlar atmaya başladı. Kimler faydalanacak? Ülkeye maliyeti ne olacak?

3452 izlenme 22 Eylül 2019
Reklamlar
Emeklilikte yaşa takılanlar konusunda iktidar adımlar atmaya başladı.
Konuyla ilgili rapor hazırlayıp tayyip erdoğan'a sunan sosyal güvenlik uzmanı ile erdoğan'ın danışmanıyla görüşme gerçekleştiren emeklilikte yaşa takılanlar derneği genel başkanı canlı yayına katılıp konuyla ilgili merak edilen bir çok konuya cevap verdiler. Çıkabilecek yasadan kimler yararlanacak ?
Toplam kaç kişi faydalanabilecek? Ülkeye yıllık maliyeti ne olacak ? bu gibi bir çok sorunun cevabı bu programda verildi.                                                                              

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AP: Kaşıkçı'nın konsoloslukta öldürüldüğüne dair kanıt bulundu Akp'li şahıstan tepki çeken sözler: 'Bu zamları devlet yapmıyor' Sunucu, 6 yaşındaki çocuğa yapılan istismarı anlatırken göz yaşlarını zor tuttu 'Türkiye bu fotoğrafları gördükten sonra ayağa kalkmayacaksa' Vakıflara peşkeş çekilen paralara bir vatandaşın isyanı