EYT konusunda iktidar adımlar atmaya başladı. Kimler faydalanacak? Ülkeye maliyeti ne olacak?

3458 izlenme 22 Eylül 2019
Reklamlar
Emeklilikte yaşa takılanlar konusunda iktidar adımlar atmaya başladı.
Konuyla ilgili rapor hazırlayıp tayyip erdoğan'a sunan sosyal güvenlik uzmanı ile erdoğan'ın danışmanıyla görüşme gerçekleştiren emeklilikte yaşa takılanlar derneği genel başkanı canlı yayına katılıp konuyla ilgili merak edilen bir çok konuya cevap verdiler. Çıkabilecek yasadan kimler yararlanacak ?
Toplam kaç kişi faydalanabilecek? Ülkeye yıllık maliyeti ne olacak ? bu gibi bir çok sorunun cevabı bu programda verildi.                                                                              

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Gündeme gelmek için iftira üstüne iftira atan şahsı Yerin dibine soktu Kılıçdaroğlu'ndan Ö. Özel'e sert cevaplar ''Milletin parasına el uzattığı için elini sıkmıyorum'' İstanbul'da Bir AVM'de 2 yabancı grup arasında çatışma. (2 farklı görüntü) PES! akp Borazanı Haline Getirilen TRT'nin Spikeri Bu Sözleri Nedeniyle Yayından Çekildi