EYT konusunda iktidar adımlar atmaya başladı. Kimler faydalanacak? Ülkeye maliyeti ne olacak?

3467 izlenme 22 Eylül 2019
Reklamlar
Emeklilikte yaşa takılanlar konusunda iktidar adımlar atmaya başladı.
Konuyla ilgili rapor hazırlayıp tayyip erdoğan'a sunan sosyal güvenlik uzmanı ile erdoğan'ın danışmanıyla görüşme gerçekleştiren emeklilikte yaşa takılanlar derneği genel başkanı canlı yayına katılıp konuyla ilgili merak edilen bir çok konuya cevap verdiler. Çıkabilecek yasadan kimler yararlanacak ?
Toplam kaç kişi faydalanabilecek? Ülkeye yıllık maliyeti ne olacak ? bu gibi bir çok sorunun cevabı bu programda verildi.                                                                              

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Seçim öncesinde yere göğe sığdıramadığı iktidar hakkında seçim sonrası demediğini bırakmamış. D. Zeyrek: “Bizim burada 300 madencimiz ölüyor, onlarda yas falan yok,Ben Reisi için yas tutmam'' Ekrem İmamoğlu'ndan Binali yıldırım'a kapak gibi cevap 16 yılda demiryolu kazalarında 1623 kişi hayatını kaybetti