F. Altaylı, köfteye yabancı madde katan firmanın ismini ima ederken, bir tv kanalında yapılan haber iddiaları doğruladı

1050 izlenme 13 Ekim 2024
Reklamlar
Son günlerde gündemden düşmeyen domuz eti konusunda, çeşitli iddialar ortaya atıldı.

Fatih Altaylı konuyla ilgili bir imada bulunarak:  "Çok meşhur bir köfteci, adını veremiyoruz; tazminat davası açarlar diye. Onlar da adları duyulacak diye korkuyorlardır, yusuf yusuf. diye"

Ayrıca videonun 2. dakikasından itibare Flash haber kanalında yapılan ilginç analizleri göreceksiniz

Köfteci Yusuf'un avukatı, "Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yaptığı denetimlerde 2 şubesinden alınan numunelerde domuz eti tespit edilen ancak şirketin aldığı mahkeme kararı nedeniyle ismi açıklanamayan firmanın Köfteci Yusuf olduğu" iddialarına ilişkin sorulara konu hakkında bilgisi olmadığını ileri sürerek, açıklama yapamayacağını ve iddialara cevap veremeyeceğini belirterek yanıt verdi.  

Tarım ve Orman Bakanlığı, ürünlerinde taklit ve tağşiş yapan firmaları açıklamaya devam ederken, TarımdanHaber Genel Yayın Yönetmeni Sadettin İnan, dikkat çeken bir iddiada bulunmuştu.  TV5'te katıldığı canlı yayında, Türkiye'nin en ünlü köfte zincirinin ürünlerinde domuz eti tespit edildiğini belirten İnan, "O firma listede yer alsaydı, Türkiye'de yer yerinden oynar, gündem değişirdi" demişti. 

Gazete Pencere'den Leyla Aydoğan'ın ulaştığı Köfteci Yusuf'un avukatı Ali Uslu, konu hakkında bilgisi olmadığını, açıklama yapamayacağını ve iddialara cevap veremeyeceğini belirtti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kemal Kılıçdaroğlu, adı sürekli skandallarla anılan akp'li o şahsa lakap taktı: Fotoroman Süleyman Anne Konuştu: 'Bugün Olsa Bugün Yine Tarikata Giderim' Bağcılar'da Tekstil Firmasının Önünde Çıkan park etme kavgasında Suriyelinin silahla vurduğu bir vatandaş hayatını kaybetti. THY personeli 11 dakikalık video ile veda mektubu bırakıp canına kıydı: '3 yıldır işkence çekiyorum'