Fatih Altaylı, 'benim anama başkasının eli değmemiştir' diyen eski futbolcuya cevap verdi: Ey Fethullah'ın çocuğu!

39403 izlenme 12 Aralık 2023
Reklamlar
Fatih Altaylı, 'benim anama başkasının eli değmemiştir' diyen eski futbolcuya cevap verdi: Ey Fethullah'ın çocuğu!

Emre Belözoğlu adlı şahıs: ''Benim tertemiz bir annem var babamdan başka kimseyle tanışmamış. Benim bir eşim var benden başka kimseyi tanımamış.'' demişti.
Fatih Altaylı'dan cevap gecikmedi: "'Benim anamın eline el değmemiştir, karımın eline el değmemiştir', bu mudur şeref, bu mudur haysiyet? Hırsızsındır, alçaksındır, yetim hakkı yiyorsundur, oralarda aranır şeref. Ey Fetullahın çocuğu..."
-
Fatih Altaylı'nın bu sözlerinin  muhatabı olan şahsın avukatı  konuyla ilgili bir açıklama yaparak Fatih Altaylı'ya dava açıldığını duyurdu, konuyla ilgili, "14 Mart 2023 tarihinde katıldığı bir televizyon programında Fatih Altaylı'nın bu olumsuz algı yaratma çabası içindeki açıklamaları nedeniyle tüm yasal haklarımızı kullanacağımızı, bu kapsamda tüm bu haksız ithamlarının hesabını çok yakın zamanda yargı önünde vermesi için gerekli işlemlere başladığımızı kamuoyuna duyururuz."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hopaspor takım otobüsüne taşlı saldırı yapıldı Mobil internet paylaşımını da ücretli yaptılar Tezcan: Kimse kendi kendine gelin güvey olmasın, Cumhurbaşkanlığı seçimi büyük ihtimalle 2. tura kalmıştır Akepe'li Üsküdar belediyesi 150 kişiyi işten çıkardı. Yandaş medyada konuyla ilgili tık bile yok