Fatih Altaylı, sözlerini cımbızlayan akp yayın organlarına ateş püskürdü: Bunları kim peyd*hladı?

2774 izlenme 12 Temmuz 2023
Reklamlar
Fatih Altaylı, sözlerini cımbızlayan akp medyasına ateş püskürdü: Bunlar nerede peydahlandı, bunları kim peydahladı.

Fatih Altaylı, Youtube kanalında yaptığı programda hükümetin Kur Korumalı Mevduat (KKM) sistemi üzerinden ekonomiye dair yaptığı yorumlarda kullandığı ifadeler yandaş medya tarafından bambaşka bir boyuta taşındı.  

Altaylı'nın Kur Korumalı Mevduat'ın kısaltılmışını (KaKaMe yani S..tınız) demesi Kılıçdaroğlu'na denilmiş gibi aktarıldı.  Altaylı bugünkü yayınında ise yandaş gazetenin haberine şu ifadelerle tepki gösterdi:  "Ben Kur Korumalı Mevduat'tan bahsediyorum ve diyorum ki bunun ilk iki harfinden belli ki KK... Yani s..tık.. Alıyorlar bunu Takvim denen bir gazete. Utanmazlık burada. Beni sinirlendiren bu şerefsizliğin fütursuzca yapılması, haysiyetsizliğin bu kadar kolay ortaya dökülmesi."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Umreci, Yerleştirildiği Öğrenci Yurdunda 'Burada İnsan Yaşar mı?' diye İsyan ediyor Cemil Tugay, belediye başkanları toplantısında E. İmamoğlu’nun K. Kılıçdaroğlu’na hitaben, söylediklerini anlattı Ahmet Şık: Cumhuriyet tarihinin en büyük suç örgütüyle karşı karşıyayız Cumhuriyet Kutlamalarını Saçmalık olarak Niteleyen erdoğan'a Fatih Portakal cevap verdi