All News
02 Mayıs 2018 ( 450 izlenme )
Reklamlar

1 MAYIS ÖZEL... KÜÇÜK İŞÇİNİN HİKAYESİ

Sırtındaki çuvalla 1 Mayıs kutlamalarını izleyen kağıt toplayıcısı küçük çocuk ekonomik gerçeklikleri ortaya koydu

Hatay’ın İskenderun ilçesinde 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Çevrede düğün için fotoğraf çektiren gelin ve damat, kendisini yürüyüşün ortasında buldu. Sırtındaki çuvalla kutlamaları izleyen kağıt toplayıcısı küçük çocuk ise ekonomik zorlukları ortaya koydu.


İskenderun ve çevre ilçelerden gelen STK’lar ile çeşitli sendika üyeleri, Belediye Spor Kompleksi önünde toplandı. Geniş güvenlik önlemleri altında ellerinde pankartlarla, anıt alanına giriş yapan vatandaşlar, burada davul–zurna eşliğinde halaylar çektiler. Düğün için fotoğraf çekimi yaptırmak için kendisini yürüyüşün ortasında bulan çift de dikkat çekti. Sırtında çuvalıyla yürüyüşe katılanları izleyen bir çocuk ise ekonomik zorlukları ortaya koydu.


OKULA GİTMEDİĞİ ÖĞRENİLDİ

Tüm katılımcıların anıt alanında toplandığı sırada adının Abdullah olduğu öğrenilen 10 yaşındaki çocuk ise görüntülendiğini anlayınca alandan uzaklaşmaya çalıştı. Okula gitmediğini, çöplerden kağıt, plastik topladığını söyleyen küçük Abdullah, sırtına aldığı çuvalı ile alanın dışına gitti. Küçük çocuk, havanın sıcak olması nedeniyle bir banka uzanarak yorgunluğunu atmaya çalıştı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hakan Bayrakçı neden gözaltına alındığını anlattı Üç ayrı anket firmasından 23 Haziran tahmini Tayyip'in Banka Yönetimine atadığı Güreşçinin Sahte Diplomayla Üniversiteye Kayıt Yaptırdığı Ortaya Çıktı Aldığı oy topladığı imzanın gerisinde kaldı