Bankamatikçileri işten çıkaran İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, skandalları anlattı

1117 izlenme 02 Haziran 2019
Reklamlar
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet: "Garibanın çocuğu işsiz gezerken, kendi gelinlerini, yeğenlerini belediyeye doldurmuşlar"
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, belediyeden işçi çıkarılması hakkında sorulara basın toplantısında yanıt verdi.

İşten çıkarılmaların protesto edilmesini, "Dertleri işçi değil, acaba yakınlarına da sıra gelir mi kaygısı" sözleriyle ifade eden Hürriyet, işçi çıkarılmasının işçi kıyımı olarak protesto edilmesini eleştirdi.

"Gariban çocuğu işsiz gezerken bunlar kendi şoförlerini, yeğenlerini, akrabalarını doldurmuşlar belediyeye" diyerek belediyedeki kadrolaşmaya dikkat çeken Hürriyet daha önce işe alınan kişilerden örnekler vererek durumu basın mensuplarıyla paylaştı.

Bir belediye personelinin sosyal medyada yaptığı "Yatmaya geldik, birde üstüne belediyem para veriyor, canım belediyem." mesajını da okuyan Hürriyet "Siz olsanız ne yaparsınız?" diye sordu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri birilerini nedense çok rahatsız etti. İmamoğlu'nun vaatlerini kopyalayıp sloganını bile kullanan Binali Yıldırım bakın ne dedi ? Tayyip: ''Meydanların dilini en iyi bu FAKİR anlar." Ekrem İmamoğlu, akp'nin son kumpası hakkında çok önemli bilgiler verdi. Vali detayı.