Eşkiyalar, İstanbul Esenyurt'ta Tekel bayini basıp 2 kişiyi katledip 1 kişiyi ağır yaraladı

16032 izlenme 03 Ağustos 2023
Reklamlar

Eşkiyalar, İstanbul Esenyurt'ta Tekel bayini basıp 2 kişiyi katletti.

İstanbul Esenyurt'ta bir tekel bayisinde iki kişinin hayatını öldürüldüğü, bir kişinin ise yaralandığı silahlı saldırının kamera görüntüleri ortaya çıktı. 

Görüntülerde hepsi silahlı 4 kişinin işyerine girdiği, kasada duran bayi çalışanını sıkıştırıp tehdit ederek dövdükleri, kafasında şişeler kırarak işkence ettikleri görüldü. Görüntülere göre, bu sırada bayi çalışanı kasada bulunan silahı alarak, saldırganlardan birinin ayaklarına ateş etti. Ardından saldırganlardan biri hem kasada duran çalışana hem de bayi içindeki diğer iki kişiye kurşun yağdırdı. Aynı tekel bayisine iki ay önce de benzer bir silahlı saldırın yapıldığı öğrenildi.

Esenyurt'ta bir tekel bayisine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda, 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen hayatını kaybetti. 21 yaşındaki Yusuf Erzen ise ağır yaralandı.

29 Temmuz gecesi saat 00.15 sıralarında Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerindeki tekel bayine gelen ve kimliği henüz belirlenemeyen şüpheliler araçla Batuhan Bayındır, Yunus Emre Erzen ve Yusuf Erzen'nin bulunduğu tekel bayisine geldi. Tekel bayisindeki üç kişiyi tehdit etmeye başlayan saldırganlar, önce işkence yapmaya başladı ardından yanlarında getirdikleri silahlarla Batuhan Bayındır, Yunus Emre Erzen, Yusuf Erzen'e kurşun yağdırıp kaçtı .

İhbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Batuhan Bayındır ile Yunus Emre Erzen'nin hayatını kaybettiği, Yusuf Erzen'in ise yaralandığını belirlendi. Ağır yaralanan Erzen, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye sevk edildi.

3 kişi iş yerindeyken 4 kişi içeri giriyor. Yeşil tişörtlü saldırgan ile bayi çalışanı arasında tartışma çıkıyor. Saldırganlardan birinin "Babanı çağır konuşalım" dediği duyuluyor. İş yeri çalışanı ise “Şimdi böyle niye geldiniz, bana bir söyleyin” diye yanıt veriyor. 

Yeşil tişörtlü saldırganın bayi çalışanının omzunu sıkmasının ardından arbede başlıyor. Yeşil tişörtlü saldırgan, kasa duran işyeri çalışanını sıkıştırıp tehdit ederek dövüyor. Araya diğer saldırganlar giriyor, çalışanın kafasında şişeler kırarak işkence ediyorlar.

Arbede sırasında bayi çalışanı ise kasada bulunan silahı alarak yeşil tişörtlü saldırganın ayaklarına ateş ediyor. O sırada saldırganlar yeniden şişeleri kırarak çalışana saldırıyor. Arkadan gelen beyaz gömlekli saldırgan ise yanında bulunan silahı çıkararak önce bayi çalışanına defalarca ateş ediyor, ardından da işyerinde bulunan iki kişiye daha ateş ediyor. Saldırganlar ellerindeki silahlarla bayiden kaçıyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Fenerbahçe Galatasaray derbisinde tribünler tek ses oldu Yandaş kanalın yandaş sunucusu canlı yayında adeta çıldırdı Herkesi ters köşe yapan vatandaş. Akepe'li yönetici, imam babasıyla birlikte akepe'lileri dolandırdı