Her Fırsatta E. İmamoğlu'na saldıran şahıs, sorulan soruya cevap bulamayınca lafı eveleyip geveledi.

1572 izlenme 20 Aralık 2022
Reklamlar
Her Fırsatta  E. İmamoğlu'na saldıran şahıs, sorulan soruya cevap bulamayınca lafı eveleyip geveledi.
Tayyip'in karşısında Kılıçdaroğlu veya E. İmamoğlu'nu görmek istediğini söyleyen hukukçu, madem öyle neden ceza aldı sorusuna: 'Diyeceklerim bu kadar, yargının kendisine çeki düzen vermesi gerekiyor' gibi kaçamak cevaplar verdi.

SOSYAL MEDYADA BU SÖZLERE GELEN TEPKİLER:

Kılıçdaroğlu'nu karşısına istediği doğru ama 2. aday olarak Ekrem İmamoğlu'nu görmek istiyor diyor, madem öyle neden siyasi yasak getirmeye çalışyor? bilmeyenlere hatırlatayım bu kişi ayakkabı kutusunda milyon dolarlar çıkan Halk bankası yöneticisinin avukatlığını yaptı ve 7 milyon dolar ücret aldığı gibi şeyler medyada yazıldı çizildi.
*
Mansur Yavaş'ı karşısında görmek istemiyorsa neden onu hiç hedef almıyorlar? mesela süleyman adlı içişleri bakanı her gün imamoğluna saldırıyor ama,  mansur yavaşa tek kelime ettiğini duymadım.
*
Bu da kripto akp'li yakında feyzioğlu gibi gerçek yüzünü gösterecek
*
Bu şahıs deniz feneri yolsuzluğuna bulaşmış bir kişinin avukatlığını yaptı, o davada yolsuzluğa bulaşmış kişiler aklanırken, savcıların başına her şey geldi.
*
Hakiki manada akp karşıtı birini o ekranlara çıkartmazlar, bu her gün başka bir kanalda güya muhaliflik yapıyor, yemeyin!

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bir Gurbetçi Gerçekleri tek tek anlattı: ''Doğruyu söylemiyorlar, Orayı kötülüyorlar ama. . '' 40 yılda bir canlı yayına çıkardılar, onda da akp'li şahısları yayına bağladılar. Kılıçdaroğlu, tayyip'inde yayına katılmasını istedi. Gaziantep'te yaşanan araç park kavgasında Suriyeli bir grup, diş teknisyenini satırla k*.sti Emeklilere 5000 TL ikramiyenin verileceği tarih belli oldu.