All News
10 Mart 2020 ( 3470 izlenme )
Reklamlar

İlginç Savunma: Cumhurbaşkanımız 1 dakika beklediyse Putin de öbür tarafta 1 dakika bekledi

Akepe'nin dış işleri bakanı bekletilme konusuyla ilgili şunları söyledi: ''Rusya medyasını anlıyorum da bizim içerde bu kara propagandadan memnun olmuş o kadar çok kişi var ki, onları anlamıyorum. İdrak etmekte zorlanıyorum.

Protokolün ne olduğunu bilmek lazım. Ortada bir buluşma noktası var. İki lider farklı taraflardan geliyor.

Çıkışta da kapıya kadar uğurladı Putin, her görüşmede olduğu gibi. Peskov da büyükelçimize ulaştı. Resmi tutumumuz bu değil, yanlış bir haber olmuş dedi.

Cumhurbaşkanımız 1 dakika beklediyse Putin de öbür tarafta 1 dakika bekledi. Çünkü ortada buluşma noktası.

Bunlar nezaket kurallarıdır. Basına açık kısımda liderlerin hitabetleri oldu. Gerçekten bundan bir şey çıkarmaya çalışmak bana göre ucuz politika. Böyle bir şeyi izah etmek zorunda kaldığımız için üzülüyoruz. Rus medyasının yaptığı bir saygısızlıktır. Rus medyasının bunun magazin haline getirmesi de doğru değil. Rusya, bunun kendi tutumu olmadığını, basının seviyesiz olduğunu söyledi.

Hiç öyle bekletilme gibi bir durum olmadı. Her iki taraf da iki taraftan geldi. Kameralar, ortam ayarlanıyor.''

Virüs açıklaması
Biz işi başından ciddiye aldık. 'Bu virüstür her yere gidebilir, bize asla gelmez' diyemeyiz. Biz tedbirimizi alalım. Birkaç transit yolcumuz oldu biliyorsunuz. DSÖ'nün listesinde ise beyaz renkteki ülkeler arasında yer alıyoruz.

Yavaş yavaş tokalaşmayı kaldırıyoruz. Antalya Diplomasi Forumunu erteledik. Yurt dışındaki vatandaşlarımızı da imkanlar dahilinde oraya bırakmayacağımızı da belirtmek isterim. Bir de maske konusunda Çin, Hindistan ve Türkiye. Bu üç ülke var üretim yapan. Biz üretim yaptığımız gibi bazı ülkelere de jestler yapıyoruz.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akepe'lilerin katlettiği Saadet üyeleri için açıklama yaptı: Partilerin sorgulanmasını doğru bulmuyorum. Reuters: ABD ve İsveçli savcılar, tayyip'in oğlunun adının geçtiği yolsuzluğu inceliyor. Mektup ortaya çıktı: 'Ekrem İmamoğlu'na suikast' ihbarı Peker'den O Şahıslara: 'Siparişleri verdim Tasma ile. .'