İlyas Salman: Yaşamım boyunca ilk defa düzenin sanatçısı olmadığıma pişman oldum. Düzenin sanatçısı olsam daha çok katkıda bulunabilirdim''

6248 izlenme 27 Şubat 2023
Reklamlar
Halk tv de yayınlanan bir yuva bir kira programına video ile katılan İlyas Salman: Yaşamım boyunca ilk defa düzenin sanatçısı olmadığıma pişman oldum. Düzenin sanatçısı olsam daha çok katkıda bulunabilirdim'' diyerek bir emekli maaşını bağışladığını belirtti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Almanya'da yaşayan gurbetçi, bir metro yapım aşamasında yaşadığı ilginç olayı anlatıyor Pakistanlılar Çıkan Yangını Dua Ederek Söndürmeye Çalıştı Artvin'liler kendilerini tebliğci olarak tanımlayan gericileri 'Burada Propaganda Yapamazsınız' diyerek kovdu Diyarbakır'da saldırıya uğrayan hamburger şubesinin ortağı: 'Polis memurlarına neden gözaltına almadıklarını sorduk. bir cevap alamadık."