İsmail Küçükkaya'ya konuşan İBB sözcüsünün o resmi savunmak için söyledikleri büyük tepki çekti.

1123 izlenme 07 Mayıs 2022
Reklamlar
İsmail Küçükkaya'ya konuşan İBB sözcüsünün o resmi savunmak için söyledikleri büyük tepki çekti.

İBB Sözcüsü  İsmail Küçükkaya’ya konuştu ve şunları söyledi:    “Biz o tartışmaları önemsemiyoruz. Medyanın kendi içerisindeki tartışmalar olarak değerlendiriyoruz. Bu eleştiriler 200-300 kişinin kendi arasındaki yorumları, eleştirileridir. Biz bunu çok da önemsemiyoruz doğrusu. Biz Twitter’a bakmıyoruz. 

Fotoğrafı ben istedim en son aşamada. Yazılar yazılıyordu, paylaşımlar yapılıyordu, ben biraz gazeteciler üzerinde yürüdüm. Bu bizim ilk seyahatimiz değil. Bundan sonra da yapacağız. Ardahan’da bir gezi var. Aslında bu geziye Hande Fırat’ı da davet etmiştim. Eşi ile ilgi olarak bazı tartışmalar olduğu için gelemedi. Başkalarını da davet ettik, birinin tatili birinin başka bir şeyi vardı. Ben bu tartışmaları çok önemsemiyorum. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İsabetli tahminleriyle tanınan Murat Gezici: ' Muharrem İnce 2. turda %53 ile seçilecek ' Can Ataklı'nın 15 Temmuzla ilgili söyledikleri yeniden gündemde: ''Ne zaman anlayacak bu halk?' Marmaray'da Gerici Saldırı Gazeteci Erk Acarer'in Merkez Bankası Başkanı ve Babası Hakkındaki İddiaları Gündemi Değiştirdi.