K. Kılıçdaroğlu, merhum Yarbay Ali Tatar’ın eşini ziyaretinin ardından konuştu

147 izlenme 26 Mart 2022
Reklamlar
Kemal Kılıçdaroğlu, Ergenekon ve Balyoz kumpaslarının mağduru, merhum Deniz Yarbay Ali Tatar’ın eşi Nilüfer Tatar ziyaretinin ardından basın açıklaması yaptı. 
Kılıçdaroğlu, Ergenekon ve Balyoz davaları nedeniyle insanların yaşadıkları acıların sürdüğünü belirterek, “Devletimizin, askerimizle önce bir helalleşmesi lazım. Yapılan hataları bir şekliyle telafi etmesi lazım. Bu acıları çektirenleri, devletin kadrolarına kimler yerleştirdi? Bunun da bilinmesi lazım. 
Devletin kadrolarına yerleştirenler acaba bugün bir vicdan azabı çekiyorlar mı? Bunu da oturup kendi vicdanlarında sorgulamaları lazım. Daha da önemlisi bunlar hâlâ aramızda geziyorlar” dedi ve ekledi “Buradan bütün milletime söz veriyorum. Bu acıların tamamını telafi edeceğiz. Bedellerini de bu acıları çektirenlerden alacağız.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ekonomiden şikayet eden Türk vatandaşına sığınmacıdan tepki: ''Beğenmiyorsanız Türkiye'den gidin'' Akepe'li bakan Paralar Nerede Sorusuna Adeta Tekerlemeyle Cevap verdi: 'Paralar vakıfta,Vakıf adreste...' Nebati'ye Atıf Yapılarak Yayınlanan Video Sosyal Medyada Ses Getirdi Seçimi kaybeden Akp'li belediyeler kasaları boşaltmış. CHP'li başkan maaşları kendi imkanlarıyla ödemek zorunda kaldı