Özgür Özel: ''Memleketin en krema tabakası Tügva'cılar, Türgev'cilerin listesinde olmadığın zaman''

809 izlenme 30 Aralık 2021
Reklamlar
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, sınavdan yüksek puan almasına rağmen mülakatta elenen adaylarla ilgili Meclis'te yaptığı basın toplantısından bir kesit paylaşarak, "Okumuş, çürütmüş, sınava girmiş, 90 almış, mülakatta eliyorlar. Memleketin en seçkin, en krema tabakası Tügva'cılar, Türgev'cilerin listesinde olmadın mı, seni eliyorlar; Akp'li olmak da Mhp'li olmak da kurtarmıyor. Vicdan yok, insaf yok olsa bunu yapmazlar"
Ellerinde Türgev’in Tügva’nın torpil listeleri var. Erdoğan ailesinin çocuklarının yönettiği bu yandaş vakıflardaki o seçkin krema tabakasından değilseniz, onların bindikleri jipleri İzmir Fuarı’nda burnunu cama dayayıp izliyorduk biz. Bunlar siyahiymiş, bizler beyaz Türkler. Memleketin en seçkin, en krema tabakası Tügva’cıların, Türgev’cilerin listesinde olmadın mı seni eliyorlar kardeş.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Halı saha maçına erken gelen savcı, sahadan çıkmayan öğretmenleri gözaltına aldırdı Yıllardır Felakete Karşı uyaran yaşam hakkı savunucusu vatandaşı dün yaptığı konuşma nedeniyle gözaltına aldılar. Kılıçdaroğlu ve Akşener'in toplantı binasına gelişi. Toplantı yapılan Saadet partisi önünde devasa kalabalık oluştu Altın Portakal'da En İyi Yönetmen ödülü alan Emin Alper'den Boğaziçi, Gezi ve direniş konuşması