All News
04 Temmuz 2018 ( 6442 izlenme )
Reklamlar

Minik Eylül'ün Katilinin annesi tutuklandı


Eylül’ün katledilmesiyle ilgili soruşturmada flaş gelişme yaşandı.

Tutuklu bulunan Uğur Koçyiğit’in (Sosyal medya hesabında Kapaklıkaya soyadını kullanıyor. sosyal medya hesabını görmek için buraya tıklayabilirsiniz.) annesi Huriye Koçyiğit akşam saatlerinde çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

3 şüpheliden ikisi serbest kalırken Eylül’ün üvey amcasının karısı H.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Alınan bilgilere göre, Polatlı ilçesi Uzunbeyli Mahallesi'nde arkadaşlarıyla oyun oynamak için dışarı çıktığında kaybolan ve 7 gün sonra bir tarlada gömülü halde cesedi bulunan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara cinayetine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı.

Soruşturma kapsamında gözaltında bulunan zanlı Uğur K.'nin annesi Huriye K., akşam saatlerinde çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Soruşturmayla ilgili 3 şüpheliden 2'si serbest kalırken, Eylül'ün üvey amcasının karısı H.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

SAPIĞIN , 2015 YILINDA SOSYAL MEDYA HESABINDA ''TCVZCÜLERE ASIL YAPILMASI GEREKEN '' BAŞLIĞIYLA PAYLAŞTIĞI ŞAŞIRTAN VİDEO:

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yaptığı icraatların yıl yıl dökümüyle Menderes Gerçekleri ( 3 ) Bahçeli'den CHP'ye sert mesaj İmamdan 7 yaşındaki çocuğa istismar Abbas Güçlü'den Ziya Selçuk'a tepki: Birileri bakan olduğunu hatırlatmalı.