Katledilen Müzisyenin, Daha Önce Katıldığı Müzik Yarışmasına Ait Görüntüleri Ortaya Çıktı

28685 izlenme 03 Ekim 2022
Reklamlar
Kan donduran olay önceki gece Çankaya’daki bir eğlence mekanında yaşandı. Mekana gelen grup, o sırada sahnede olan müzisyen Onur Şener‘den istek parça istedi.  Müzisyen Şener ise şarkıyı bilmediğini belirterek çalmadı.  

Bunun üzerine gruptan üç kişi müzisyenle sözlü olarak tartışmaya başladı, tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü.  Mekan çalışanları ile müşterilerinin araya girmeyi kavga sonlandırıldı.  

 Eğlence mekanının kapanması yakın saatten ayrıldıkları öğrenilen grup, bu sırada evine gitmek üzere işyerinden çıkan Onur Şener’e saldırdı.  3 kişi ellerindeki cam şişelerle Şener’i darbetti. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine gelen polis ekipleri kavgayı ayırdı.  Boğazından cam parçalarıyla ağır yaralanan ve hastaneye sevk edilen Şener, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Türk Eğitim Derneği (TED) 1995 mezunu olan Onur Şener, 2013 yılında O Ses Türkiye yarışmasına katılmıştı.  O Ses Türkiye programında şarkısıyla hafızalara kazınan Onur Şener, Hadise ile de düet yapmıştı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akp adayı yan sanayi tayyip olmaya karar vermiş gibi. ''Senin itirazın tek vatana'' Eyüp Sultan camisinde Cuma namazı çıkışına denk getirilen açılış mitingine katılım çok düşük oldu Masaya vurarak ''O oyları kabul edenlere hakkımı helal etmiyorum' dedi Kılıçdaroğlu, kendisine hakaret eden vatandaşı kucakladı