Akepe'den Mitinge katılacak öğrencilere 150 TL ve derslerinde kolaylık vaadi

8655 izlenme 26 Mart 2019
Reklamlar
Ezine Meslek Yüksekokulu’nda geçtiğimiz Cumartesi günü yaşandığı öğrenilen olayda; Ezine Belediye Başkan adayı akepe'li Güray Yüksel’in Danişent Mahallesi’ndeki akşam mitingine Meslek Yüksekokulu’nun kantinine gelen kimliği belirsiz bir kişi tarafından ‘katılımcı’ toplanıyor.

150’ŞER LİRA PARA VE DERSLERDE KOLAYLIK!

Bir öğrenci tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerde; mitinge katılması istenen öğrencilere başta 60 TL daha sonra ise 150 TL ödeme ve derslerinde kolaylık sağlanacağının teklif edildiği görülüyor. Görüntülerde ayrıca Ali isimli bir kişinin aranarak konuyla ilgili görüşünün alındığı anlaşılıyor.


Öğrenciler arasında tepkilere neden olan olay sonrası üniversite yönetimin harekete geçtiği öğrenildi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Doktorlara "Gidiyorlarsa bırakın gitsinler" demişti şimdi de pilotların zorla tutulduğu ortaya çıktı Bütün Yandaşlar İsmail Saymaz'ın Bu konuşmasını Göklere Çıkıyor. Akp genel başkanı Hatay'da konuştu: Ana muhalefetin 11 büyükşehir belediyesi var nerede bu belediyeler? bu belediyeler buralara uğradı mı? İstanbul'da bulunan AVM'de bir vatandaş ''Açım ben aç, çocuklarım aç, 15 bin lira borcum var'' diyerek canına kıymak istedi.